10 september 2015

Home: Niet stoer, wel heel lief!

Geplaatst in: interieur

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 3

Toen ik vorig jaar in augustus ontdekte dat ik een jongensmoeder zou gaan worden, vond ik het inrichten van zo’n babykamer een grote klus. Niet omdat jongens minder leuk dan meisjes zijn, maar omdat ik veel te vrouwelijk denk (dacht) en dus even aan mijn stoere visie moest gaan werken. Met die visie is het negen maanden later wel goedgekomen, al blijf ik natuurlijk wel lief en vrouwelijk.

Na dit blog een heleboel inspiratie voor jongenskamers met jullie gedeeld te hebben, wil ik vandaag ook even een paar romantische beelden van een meidenkamer onder de aandacht brengen. Gewoon, omdat ’t kan :)

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 8

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 9

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 2

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 4

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 1

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 5

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 6

10 september 2015 - Niet stoer, wel lief 7

Alle items zijn via de webshop van Room Seven te verkrijgen. Kleuren, thema’s en speciale meubels, hoe ziet jouw ideale kinderkamer eruit? 

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply De wintercollectie van Room Seven, vol met warme kleuren en poezenkoppen! • daarwaseens.nl 9 september 2017 at 06:31

    […] ik Room Seven een tof merk vind, liet ik al eens eerder op dit blog doorschemeren. En dat Room Seven naast fijne items voor de kinderkamer ook nog eens […]

  • Laat een reactie achter