25 oktober 2015

Shopping: Noppies’ fall & winter ’15

Geplaatst in: mode, shoppen en wishlist, voor je kind

25 oktober 2015 - Noppies 2

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn sale-aankopen van o.a. Noppies zien. Ik vind Noppies namelijk een heel mooi en fijn merk dat ik aan elke moeder/vader/oma/opa/etc. kan aanbevelen. Helaas wordt het hier in Assen in maar weinig winkels te koop aangeboden en dat betekent dat ik niet vaak een fysieke winkel induik om even tussen het aanbod te neuzen. Super jammer natuurlijk!  

Inmiddels hangen de schappen vol met de herfst- en wintercollecties voor 2015. Ik mag altijd graag even de nieuwe collecties doorspitten op zoek naar iets leuks voor die spruit van me. Groot was dan ook mijn blijdschap toen ik een tijdje geleden een pakje met daarin een set kleding van Noppies ontving.

25 oktober 2015 - Noppies 3

De beide items (maat 74) zijn afkomstig uit de nieuwe herfst- en wintercollectie, Outdoor Weekends genaamd. Het is een wat sportievere collectie die ook op z’n netjes gedragen kan worden. Voor I. ontving ik de complete set van een shirtje met broek, maar inmiddels heb ik al meerdere kledingstukken met het broekje gecombineerd. Dat kan allemaal prima dus.

25 oktober 2015 - Noppies 1

Gelukkig hoeft er niet per se buitenshuis op pad gegaan te worden om de kleding tot zijn recht te laten komen. M’n Hobbit vond het na het aantrekken van zijn nieuwe kleding namelijk wel tijd worden om zich aan de meubels in de woonkamer op te gaan trekken. Een Explorer, zoals de tekst op het shirt luidt, is hij dan ook zeker. Kortom: ik ben weer helemaal in m’n Noppies. En daar hoeft het helemaal geen weekend voor te zijn!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply sammie 29 oktober 2015 at 14:25

    Ohhh wat ziet hij er al uit als een lekker ventje! Vind ze vanaf deze leeftijd altijd het leukst :)

  • Laat een reactie achter