21 maart 2016

Home: Accessoires op mijn wishlist

Geplaatst in: interieur

21 maart 2016 - HM Home 1

Een heel goede morgen allemaal, vandaag wil ik het eens hebben over mijn never ending woonkamerproject. Zoals jullie weten ben ik nogal van het slepen met meubels en dat is ook precies wat ik een paar weken geleden weer eens heb gedaan. Ik kan namelijk mijn draai niet helemaal vinden en heb gemerkt dat ik dat stukje kleur mis dat een huis echt af kan maken. Kleur in de vorm van accessoires bijvoorbeeld.

Afbeeldingen header via H&M.

Door iets als kaarsen, kussens, kleden of fotolijstjes aan je interieur toe te voegen kun je vaak al een heel eind komen. Want vaak maakt dat ene beetje kleur al een heleboel verschil in sfeer en vrolijkheid. En om die reden heb ik besloten dat ik voor deze ene keer best wat geld aan huiselijke prullaria uit mag geven. (Met als voorwaarde dat het redelijk tegen vlekken bestand is en tegen de kracht van I. is opgewassen.)

Ik weet niet of ik ’t al eens opgemerkt heb, maar over een tijd hoop ik een nieuwe, leren bank aan mijn interieur toe te mogen voegen. Ik heb namelijk gespaard en vind dat het na ruim drie jaar wel eens tijd is om een nieuw exemplaar aan te schaffen. (Mijn huidige bank maakte namelijk deel uit van de inboedel van mijn ouderlijk huis en daar ben ik toch echt wel op uitgekeken.) En zodoende heeft eerdergenoemd nieuw exemplaar mijn hart sneller laten kloppen. Bruin en leer past prima bij mijn witte muren en lichte vloer en daar voorzie ik gelukkig ook weinig problemen mee. Maar dan die aankleding hè, want dat blijft toch een ding.

Iets dat ik ook hoog op mijn verlanglijst heb staan, is een groot kleed. En dan het liefst een kleed met zo’n Perzisch tintje, omdat ik dat gewoon erg mooi vind staan. (Dus dat deze kleden weer helemaal hip en in zijn heeft daar eigenlijk niet heel veel mee te maken.) Toen ik nog voor de webshop van Otto.nl schreef (nee, dit is geen #spon), werd ik op een aantal van deze kleden verliefd en denk dat ik er binnenkort eentje van mijn gespaarde tegoed aan ga schaffen. Onderstaande voorbeelden vind ik namelijk wel wat.

Een kleur die ik goed bij dit (donker en licht) bruine van de bank en het kleed vind passen, is de kleur geel. De kussenhoesen die ik in de webshop van H&M tegen het virtuele lijf liep, maken dus zeker een kans om op mijn toekomstige bank te mogen liggen. Bijvoorbeeld dit gele kussen of goudkleurige kussen. Ook dit antracietkleurig kussen komt daarvoor in aanmerking. Want al schrijf ik nu wel dat ik meer kleur in huis wil halen; ik zal nooit voor alleen maar kleur kunnen kiezen. Om de één of andere reden past dat gewoon niet bij mij.

Ook het speelhoekje van I. mag hier en daar wel wat opgevrolijkt worden. Een stel bijpassende opbergdozen om zijn speelgoed in op te bergen, kan al voor een hele verbetering zorgen. Maar ook dit halbankje of deze schommelstoel vind ik ontzettend leuk om neer te zetten.

Ik ga er binnenkort maar eens even goed voor zitten. En waar shop jij het liefst je accessoires bij elkaar?

Liefs Olga

Afbeeldingen via H&M en Otto.nl, geen #spon.
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.