17 april 2016

Happy list #20

Geplaatst in: overig

Al ben ik nu weer ruim een week terug in Nederland en is ’t gewone leven weer z’n gangetje aan het gaan; in mijn (dag)dromen zweef ik graag nog eens terug naar Londen. Gewoon, omdat ik er zo blij van word. Maarre.. ook weer thuis is er genoeg om een glimlach van te krijgen.

♥ De vogels horen fluiten als ik wakker word. Ik vind dat echt het teken dat de lente is aangebroken en de omgeving steeds mooier wordt. ♥ Blauwe luchten en een zonsopgang. ♥ Welke zowel ergens in Londen als in Nederland heel mooi kan zijn. ♥ En over de zon gesproken: die ondergaande zon over de grote stad was ook een prachtig zicht. ♥ Rust. Een momentje voor jezelf. ♥ Je benen voelen na een lange wandeling en het niet erg vinden. ♥ Dagdromen in de bus. (Ja, zo’n dubbele.) ♥ De Engelse ontbijtjes. ♥ Alle barretjes en eettentjes die ik bezocht heb. Wat een sfeer. ♥ De markt(en). ♥ Bier op het terras. In de zon. ♥ Toch even over plaatsen in Nederland praten als je er niet bent. En dat levert eigenlijk altijd heel leuke gesprekken op. ♥ Mensen die weten waar ze voor staan; mensen met een doel in hun leven. ♥ Die energie nog steeds voelen als je weer thuis bent en er iets mee kunnen en willen doen. ♥ Motivatie. ♥ Nieuwe mensen leren kennen. ♥ Gewoon eens even niet over alles na hoeven denken en dat ’t toch goed komt. ♥ Dineren met uitzicht over (een vrij groot deel van) Londen. ♥ De theatervoorstelling. ♥ De verrassingen überhaupt. Want: hoe vet is dat? ♥ De grote parken. ♥ En gosh, zo lief: ik heb eekhoorns van dichtbij bekeken. In een park. ♥ Een bruisend leven om me heen. ♥ Interactie. ♥ Mannen met gesprekstof. ♥ Fish and chips proberen. ♥ Kunst kijken. Want dat kan allemaal gratis als je in Londen (of heel Engeland?) bent. ♥ De gesprekken in het vliegtuig. ♥ Het uitzicht, de wolken. ♥ I. weer knuffelen. ♥ I. die tijdens mijn afwezigheid heeft leren lopen en de hele kamer door sjeest. ♥ De foto’s en herinneringen. ♥ Studeren met een flinke reep chocolade binnen handbereik. ♥ Een week vol afspraken en ontmoetingen met mensen die je al heel lang niet gezien hebt. Echt super leuk! ♥ Midden in de nacht appjes krijgen vol quotes om je op te beuren. ♥ Fietsen in het zonnetje. ♥ Lunchen met een vriendin. ♥ I. die het bij de buren prima naar zijn zin heeft. ♥ Groente zaaien voor de moestuin. ♥ En om nog even wat verder terug in de tijd te gaan: ik heb ook een prima verjaardag achter de rug. ♥ Het voorjaar, thee drinken in de zon. ♥ De tuin opknappen. ♥ Bloemen, veel bloemen.

Deel 19 kun je hier bekijken.

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reply Rianne 18 april 2016 at 17:00

  Heel fijn lijstje! Mooie afsluiting haha, bloemen!!

 • Reply Janneke 18 april 2016 at 14:55

  Ik word spontaan blij van jouw happy list!

  • Reply Olga 24 april 2016 at 22:17

   Aww, dankjewel! :) Dat vind ik leuk om te lezen.

 • Reply sammie 18 april 2016 at 13:44

  Wat een heerlijk blogje :) Allemaal fijne dingen. Eekhoorns van dichtbij, zo schattig! Tuin hebben we niet, maar het balkon moet ik ook hoognodig weer opknappen.

  • Reply Olga 24 april 2016 at 22:19

   Ja die vond ik zo schattig. Ik dacht – met mijn niet-reislustige brein, zo blijkt – dat je die redelijk tamme eekhoorns alleen in de parken in Amerika had rondlopen. Kom ik even onder een steen vandaan gekropen.. :’)

  Laat een reactie achter