5 april 2016

Instagram #22

Geplaatst in: foto's

4 april 2016 - IG9_zpsmh2wgttv

Londen, Londen, Londen! Afhankelijk van het tijdstip waarop je dit leest, zit ik hoogstwaarschijnlijk in de trein richting Schiphol, met mijn billen op een stoel in het vliegtuig óf stap ik al lang en breed op de Engelse bodem rond. Ik ga er namelijk een kleine week tussenuit en heb hier uiteraard veel zin in. Maar om jullie niet teleurgesteld achter te laten heb ik toch even mijn best gedaan op een paar ingeplande artikelen. En zo ook dit nieuwe Instagram-blogje. Veel kijk- en leesplezier toegewenst!


1. Zoals jullie allemaal een paar weken geleden hebben kunnen lezen, ben ik een dag met Nikki op pad geweest om de kringloopwinkels in Zwolle van een bezoek te voorzien. Maar omdat je van shoppen nou eenmaal hongerig wordt, moest er ook ergens gegeten worden. We streken daarom neer in één van de winkels (Nieuwe Veeralee 12) om daar van een warme maaltijd en kopje thee te genieten. En dit was lekker jongens! 2. Een kleine impressie van het restaurant. Alle meubels en accessoires die je ziet zijn hier gewoon te koop. Dus als je tijdens het eten of drinken ineens verliefd wordt op de stoel, tafel of lamp naast je, mag ‘ie na de maaltijd gewoon met je mee naar huis. (Wel eerst even afrekenen natuurlijk.)

3. Als ik van het ene huis naar het andere fiets, kies ik vaak voor een route die langs dit mooie huis gaat. Het is, voor zover ik weet, één van de weinige landhuizen hier in Assen en ik vind ’t altijd een mooi plaatje om te bewonderen. Tegen een aanbod om in dit huis te gaan wonen zeg ik uiteraard geen nee, al moet ik daarvoor heel wat geldboompjes in mijn tuin planten om dit te kunnen bekostigen. 4. Zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren is in december mijn portemonnee gestolen. De belangrijke en onmisbare passen die ik had zaten hier uiteraard in, dus ik baalde natuurlijk als een stekker toen mij dit overkwam. Omdat ik voor mijn trip naar Londen toch echt een nieuwe identiteitskaart nodig heb, zette ik de aanvraag toch maar door. Uiteindelijk stond ik na het maken van deze foto alsnog met lege handen buiten, omdat mijn foto’s werden afgekeurd. Maar dat is na de tweede poging gelukkig helemaal goedgekomen.

5. Het is aan het eind van de middag als ik deze foto maak. Ik heb er net een paar ritjes paardjerijden op zitten en ben ook al een paar keer ondergespuugd. 6. Goedemorgen! Mocht je je ooit eens afgevraagd hebben hoe iemand eruit ziet die met zijn/haar hoofd op het nachtkastje is wakker geworden, dan heb ik  hier het verlossende antwoord voor je. Zo dus. A hard day’s night!

7. Om alvast in de stemming te komen kreeg ik deze reisgids van een vriend cadeau. Super leuk! 8. Het eerste buitenshuise kopje thee. Laat het voorjaar maar komen jongens. Het is immers officieel lente en ik ben er klaar voor.

9. Ik ging op pad voor wat lentefotografie. Stiekem was het net wat te donker buiten, maar ik wist wel dit mooie plaatje te schieten. 10. Al een tijdje ben ik op vingerpopjes aan het azen. Toevallig vond mijn moeder een hele set bij de kringloop. Ik vind ze leuk, en I. ook. Echt leuk. (Leuk he? ;))

13. Ik schreef een blog over mijn muzikale guilty pleasures. 14. En er verscheen ook een blog over een stukje Nederlandse taal op dit blog. Want is het nou de of het blog? Of zou het misschien allebei kunnen? En hoe dan?

15. Nu ik een zoon heb die wel eens wat dingen uit de hoeken van mijn kast trekt, kom ik wel eens wat tegen. Oortjes bijvoorbeeld. 16. Op Instagram liet ik weten dat ik voor mijn verjaardag toch wel eens het hele Vader Jacob uit wilde spelen. Tot op heden is het nog niet gelukt. Ik ben nog op zoek naar de ‘big bam bom’ in het verhaal..

15. Zei er iemand paasontbijt? 16. Ik verbouwde de woonkamer en I. vulde de lege ruimte op met zijn persoonlijke accessoires. Een Pinterest-huis? Welnee..

17. I. begint net als andere kinderen (kleine) dieren heel interessant te vinden. Mijn moeder heeft in de voortuin een groot hok met twee konijnen staan en die zijn natuurlijk erg boeiend. 18. Hieperdepiep hoera! Op 1 april (geen grap!) werd ik 26 jaar en dit vierde ik samen met I. en mijn ouders. Ik kreeg een mand met leuke spullen, een kruimeldief (doei koekkruimels!) en een vinyl van Kensington. 26 jaar.. dat voelt wel oud hoor.

 Zo, dit was ‘m weer voor deze maandag. In een volgend overzicht natuurlijk een overload aan Engelse vakantiekiekjes. Zijn er dingen die ik volgens jullie absoluut moet doen of bekeken moet hebben?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reply Read: Dit was april '16 • daarwaseens.nl 29 april 2016 at 18:52

  […] verscheen, was er eentje vol foto’s van de afgelopen tijd. In het inmiddels tweeëntwintigste Instagram-overzicht kun je dat allemaal nog eens rustig nalezen. En natuurlijk heb ik ook al het beeldmateriaal van […]

 • Reply Instagram #23 • daarwaseens.nl 25 april 2016 at 09:15

  […] ik het vorige Instagram-overzicht op het wijde web plaatste, lag ik ergens in een groot bed in Engeland bij te komen van m’n […]

 • Reply Personal: Dit was week 14 • daarwaseens.nl 16 april 2016 at 22:33

  […] jullie in het blog van vorige week hebben kunnen lezen, bevond ik me een aantal dagen op Engelse bodem, waar ik het een vijftal […]

 • Reply Janneke 7 april 2016 at 13:04

  Oo, nog van <3e gefeliciteerd! Zag net een paar mooie foto's voorbij komen uit Londen. Dat ziet er heerlijk uit allemaal!

 • Reply Lotte 5 april 2016 at 16:03

  Dat berenjasje is echt de max! <3

 • Reply annouska 5 april 2016 at 14:05

  Ik vind die jas van I zo tof. En ik beden mij nu dat ik je helemaal vergeten ben te feliciteren in mijn eigen drukte. Shame on me!

  Geniet van londen!

 • Reply Saar 5 april 2016 at 11:38

  Heerlijk dat je er even tussenuit bent. Hopelijk geniet je ervan! Leuke foto’s!

 • Reply Ann-Sophie 5 april 2016 at 09:54

  Geniet enorm hard van je uitje! :-)

  Zo’n vingerpopjes vond ik als kind altijd geweldig. Een tijdje geleden studeerde ik voor leerkracht lagere school, en gebruikte ik dat ook in mijn lessen. Op de speelgoedafdeling van IKEA verkochten ze er toen heel erg leuke, misschien vind je er daar nog.

 • Reply sammie 5 april 2016 at 09:24

  Oh wat lekker dat je een weekje er tussen uit gaat! Heel veel plezier in het mooie Engeland!

 • Reply Lenneke 5 april 2016 at 06:09

  Nog van harte!

 • Laat een reactie achter