28 april 2016

Win een telefoonhoesje naar keuze (GESLOTEN!)

Geplaatst in: persoonlijk

Mijn telefoon en ik zijn als twee handen op één buik. Waar ik ben is mijn telefoon (en I., maar da’s overigens vrij logisch natuurlijk) en andersom. Ik app en fotografeer dagelijks heel wat af en vind Facebook, Twitter en Instagram stiekem best leuke uitvindingen. Maar behalve het stukje vermaak dient het bij me dragen van mijn telefoon ook een simpel, maar praktisch doel: mocht ik namelijk over een speelgoedauto struikelen en zo de trap af kletteren, dan ben ik – hopelijk – altijd nog in staat om zelf hulp in te schakelen. Want hoe talentvol I. op sommige vlakken ook is, bewust naar 112 bellen zie ik hem voorlopig nog niet doen. ;)

Wat hij overigens wel heel goed kan, is mijn telefoon ontgrendelen en er YouTube-filmpjes van o.a. The Beatles en Bruce Springsteen op bekijken. Die ik natuurlijk wel eerst zelf voor hem opstart, maar dat kan hij wel waarderen. Ik heb namelijk zeer recentelijk ontdekt dat dit een wel erg goede manier is om I. rustig aan tafel te laten zitten als ik met het avondeten bezig ben. En dat betekent dat ik hier regelmatig een keer of tien naar Penny Lane of Dancing in the dark luister. Maar dat vind ik niet erg hoor, want m’n kind hoort natuurlijk gewoon zijn klassiekers te kennen. (Dat geldt ook voor Queen, de BeeGees, Abba, Elvis en The Rolling Stones, maar dát hangt ook een beetje van onze stemming af.)

Nadelig aan onze gezamenlijke hobby is wel dat er regelmatig etensresten aan mijn telefoon worden afgeveegd en dat mijn Samsung wel eens op de grond eindigt. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat er hier en daar wat gebruikerssporen zichtbaar zijn en dat ik dit niet heel erg mooi vind staan. (Daar is die telefoon namelijk nog veel te nieuw voor, au!)

Een stukje bescherming leek mij in dit geval geen overbodige luxe. En daarom kwam het review-exemplaar van Telefoonhoesjestore.nl dan ook als geroepen. De webwinkel, welke  tal van goedkope telefoonhoesjes aanbiedt, bleek de redder in nood te zijn en na een avondje de Samsung Galaxy S5 hoesjes bekeken te hebben, koos ik voor een vrolijk gebloemd exemplaar, welke ook als Samsung Galaxy S6 hoesje beschikbaar is.

Onafscheidelijk, zoals je ziet. M’n telefoon en diens bescherming mochten namelijk allebei mee op citytrip naar Londen. En na mijn eerdere avontuur met de zakkenrollers (in Assen), vond ik het ook wel erg fijn om er ook mijn pasjes bij in te kunnen steken. Want ja.. je zal daar in Londen toch maar naar je rijbewijs gevraagd worden.. ;)

Het goede nieuws is dat ik één van jullie zo’n hoesje (naar keuze) cadeau mag doen. En het enige dat je daar voor hoeft te doen, is mij jouw mooiste (mobiele) telefoonblunder mededelen. En omdat ik niet de beroerdste ben..

Ooit, ik schat zo’n jaar of vijf geleden – in het pre-smartphone tijdperk, was ik (weer eens) vrijgezel en al een tijdje met een niet-onaantrekkelijke man aan het praten.

Tot de man in kwestie een keer met een borrel te veel op op mijn bed in slaap viel en ik niet zo goed wist wat ik met de situatie aan moest. En daarom besloot ik om mijn beste vriendin een paar SMS’jes te sturen.

Althans, dat dacht ik.

Want de volgende ochtend bleek ik niet mijn vriendin, maar haar MOEDER midden in de nacht ge-sms’t te hebben. (Die er gelukkig niet veel van begreep, maar o wat voelde ik mij knullig!) Ik had namelijk ook dit nummer onder de naam van mijn vriendin opgeslagen, omdat ze me er wel eens mee belde. Maar ik wist natuurlijk niet dat ze dit alleen deed als ze zelf zonder beltegoed zat. Oeps!

De winactie sluit op 7 mei 2016, enne: kom maar op met die blunders!

Liefs Olga

 

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Janneke 30 april 2016 at 15:03

  Hahaha, ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je dan naar de moeder van je vriendin hebt gestuurd. Ik was op m’n 17e een keer heel boos op m’n vader en zat op de wc te sms’en met een scharrel. Ik stuurde iets in de trant van dat m’n vader echt een eikel was en ik later die avond stiekem het huis zou proberen te verlaten. Drie keer raden naar wie ik dat stuurde… awkwaaaard. Mocht natuurlijk helemaal niet meer weg die avond en kreeg nog huisarrest ook.

  Vorige week kreeg ik in een groepsapp een berichtje dat over mij ging.. maar niet voor die app was bedoeld. Dat was ook behoorlijk awkward ?

 • Reply Read: Dit was april '16 • daarwaseens.nl 29 april 2016 at 18:52

  […] Winnen doe je bij.. mij! En het enige dat je hoeft te doen is een leuke blunder (of ander smakelijk verhaal) met mij delen, zolang ’t maar een beetje met je (mobiele) telefoon te maken heeft. Moet lukken, toch? […]

 • Reply Emma 29 april 2016 at 14:24

  Hahah, och. Blunders.
  Wat me nu te binnen schiet is dat ik wel eens heel stiekem in de trein een foto wilde maken van een knappe vent tegenover me, om naar een vriendin te sturen. Lekker gênant toch wel, als je vergeten bent het geluid van de camera uit te zetten ;-)

  En toen ik een jaar of 14 was (in het MSN-tijdperk…) had ik een afspraak met de jongen waar ik hopeloos verliefd op was: als we wilden dat de ander op MSN kwam, liet je de telefoon van de ander 3x overgaan. Heel handig, want sms’en was nog zo duur. Ik had zijn zus echter ook in mijn lijst staan, en ineens stuurde ze mij een berichtje dat zijn telefoon naast haar lag, waarom ik toch belde? Heel groot probleem als puber, haha!

  Heel leuk hoesje trouwens, dat je hebt mogen uitzoeken!

 • Reply Channah 29 april 2016 at 11:49

  Ideaal hè, dat je in dit soort hoesjes ook je pasjes kunt bewaren. Ik heb weleens gehoord dat het niet goed voor je pinpas zou zijn, maar of dat waar is? En wat een leuke foto (ja die waar je je telefoon met je leven beschermd haha), je hebt het echt naar je zin gehad in londen! :)

  • Reply Olga 30 april 2016 at 20:34

   Ik hoor dus wel steeds een bliepje als ik mijn telefoon in die hoes draag en dat vind ik gek. Ik denk dat het de magneet is waarmee het flapje gesloten wordt, maar dat lijkt me niet heel goed of zo.. ik was ook bang dat mijn pinpas stuk zou gaan, maar omdat ik in Londen überhaupt niet kon pinnen viel dat nog mee :’)

 • Reply Lenneke 29 april 2016 at 06:14

  Niet je eigen iPhone, maar die van een ander meegrissen van tafel… tja.

 • Laat een reactie achter