25 juli 2016

Happy list #22

Geplaatst in: overig

Happy list

Hallo allemaal! Zit je alweer klaar voor een nieuwe dosis blijdschap? Dat komt goed uit, want daar staat dit blog weer vol mee. Share the happiness en lees snel verder. 

♥ Samen poffertjes eten. ♥ I. die elk plastic beestje uit zijn speelgoedverzameling van z’n eten mee laat eten. ♥ ‘Wah’ en ‘Teit’, de knuffels van I. (Hond en Geit, om precies te zijn.) ♥ De kracht van mijn zoon; ik sta er elke keer weer van te kijken. Zo dacht ik bijvoorbeeld dat ik een kruk had waarvan de onderdelen niet los konden. Je begrijpt dat I. snel door had dat dit niet waar was. ♥ Samen met de Duplo spelen. ♥ En daar ook nog eens een heleboel tweedehands van scoren. Superleuk! ♥ Bloemen krijgen. ♥ Het mooie weer. Ik word daar zo blij van en nee, ik heb nog helemaal niet over de tropische temperatuur geklaagd. ♥ Pootjebaden in het kleine plastic badje dat al voor heel veel plezier heeft gezorgd. ♥ Samen tapas-achtige dingen eten. Ja, mijn zoon vindt alles lekker. ♥ Dat ik mijn was eindelijk niet meer in de berging te drogen hoef te hangen, maar dat alles lekker buiten droogt. En dat dit ook nog eens heel snel gaat en ik daarom wel drie wasjes per dag af kan werken. Luxe! ♥ Het barbecuefeest van vorige week. ♥ Nieuwe mensen leren kennen. ♥ De avonden op het terras. ♥ Dat mijn zoon steeds meer begint te praten. ♥ Mijn tuin die eindelijk op de schop genomen wordt. ♥ Plannen maken voor het verder inrichten van diezelfde tuin. ♥ De baby cavia’s bij mijn moeder thuis. (Nee serieus, die zijn zó lief!) ♥ M’n slaapkamer verbouwen. ♥ Plannen maken om toch weer een inloopkast te creëren. ♥ De meeting met de lio’s van 2014. ♥ Escape Room (Escape Hunt?). ♥ Een middagje Groningen. ♥ Boeken herlezen. ♥ Mijn bluetooth speaker. Super ding! ♥ Regen na een heel warme dag. ♥ De geur van gras en tuinen na zo’n regenbui. Ik vind dat zo lekker. ♥ Mensen Pokémon Go zien spelen. En dan groepjes mensen op de gekste plekken (en tijdstippen) samen te zien komen. Het heeft gewoon iets en ik vind het leuk. ♥ Spontane barbecue. ♥ Mijn eerste gin-tonic. ♥ Het knijpermandje van mijn oma. I.’s nieuwe speelgoed. ♥ I. die na een paar dagen zwemmen, zonnen en spelen om half zeven gevloerd is en op de grond in slaap valt. ♥ De hartige muffins van een paar weken geleden. ♥ ZOMER!

En wat staat er op jouw lijst? Vergeet niet om deel 21 hier te bekijken.

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reply Happy list #23 • daarwaseens.nl 16 september 2016 at 06:50

  […] wat staat er op jouw lijst? Vergeet niet om deel 22 hier te […]

 • Reply Janneke 1 augustus 2016 at 09:35

  De geur van gras en tuinen na een regenbui <33333 Wat een heerlijke lijst. Zo leuk dat I. steeds meer begint te praten.

 • Reply Saskia 26 juli 2016 at 17:24

  Wauw dit is wel een heerlijke lange happy list hoor :). Dat je zoontje steeds meer begint te praten is een heel mooi iets. Mijn dochter is nog maar net een maar ik kan ook heel trots zijn als er iets uit komt dat op een woordje lijkt haha :)

 • Reply Nesrin 26 juli 2016 at 11:37

  Wat vond je van de gin-tonic? Je hebt een mooie en lange lijst leuk dat je dit deelt.

 • Reply Manon 26 juli 2016 at 08:35

  Altijd weer een leuk lijstje!

 • Reply Madam Elisa 26 juli 2016 at 05:21

  Wat een lang en leuk lijstje :D

 • Reply Kleine Prinses 25 juli 2016 at 18:08

  leuk lijstje <3

 • Reply Saar 25 juli 2016 at 18:03

  Mensen Pokémon zien spelen vind ik ook grappig om te zien. Ineens overal mensen op straat die staan de kijken op hun telefoon. Ik heb ook even gespeeld maar het is volgens mij niet echt mijn spel.

 • Reply Nienke 25 juli 2016 at 12:14

  Wat een leuke, lange lijst! Goed om stil te staan bij de kleine dingen. Liefs,

 • Laat een reactie achter