11 oktober 2016

H&M wishlist voor de kleine I.

Geplaatst in: voor je kind

H&M wishlist

Omdat oktober de maand is waarin de kinderbijslag weer op de rekening van vele ouders wordt gestort, kan en mag er weer met een goede reden gewinkeld worden. Niet dat de lieve I. normaal gesproken geen nieuwe kleding krijgt hoor, maar dat beetje extra maakt het nét even leuker. Benieuwd naar wat ik behalve deze leuke broekjes nog meer voor mijn zoon zou willen kopen? Kijk dan snel verder. 

Natuurlijk mag een flinke stapel nieuwe broeken niet ontbreken. I. loopt en speelt steeds meer en dat betekent dat z’n gedragen broeken er steeds minder jofel beginnen uit te zien. Voor binnenshuis zijn de joggingbroeken een must, voor buiten is de stoere jeans op rechts een fijne aanwinst.

Ook mogen de dikke truien en sweaters weer aangevuld worden. En nog steeds koop ik die nergens liever dan bij de H&M. Ik vind namelijk dat je hier maximaal plezier haalt uit de (kinder)kleding die je hier scoort. Er liggen hier al talloze T-shirts met bandnamen in de kast en ook sweaters met een stoere opdruk mogen dan niet ontbreken. Want hallo, wie vind zo’n blauwe Rolling Stones sweater nou niet geweldig?

Verder vind ik de beige parka ook fantastisch. Eerder kocht ik al een crèmekleurige jas, maar omdat deze voor de echte winter te koud uitvalt, is dit exemplaar een goede aanvulling. En als ik dan toch bezig ben; doe mij die leuke sportschoenen er dan ook maar bij, want kinderschoenen kun je in deze fase niet genoeg hebben. Zei er iemand slopen?

Collage kinderkleding H&M

Joggingbroek crème en groen 12,99-, | Jeans gebleekt 12,99-, | Denim overhemd 12.99-, | Parka met capuchon 29,99-, | Sweater Ramones 14,99-, | Sweater Rolling Stones 14.99-, | Joggingbroek panda’s 12,99-, | Hoge sneakers 17,99-,

Pyjama’s mogen dit keer ook ingeslagen worden, want de slaapkledij die we nog hebben, begint hier aardig aan de korte kant te worden. Vooral die met de gitaren als opdruk blijven leuk; ik heb dan ook een bijzonder muzikaal kind in huis rondlopen. ;) En omdat ‘ie niet alleen van gitaren, maar ook van petten houdt, mag er ook nog wel zo’n warme winterpet in mijn winkelmand geknikkerd worden.

Collage kinderkleding H&M

Pyjama’s 14,99-, | Denim joggingbroek 9,99-, | Pet met oorkleppen 9,99-, | Jas 39,99-, | Pyjama’s gitaar 14,99-, | Trui 14,99-,

Zo, een flinke buit, maar soms kan het niet anders. ;) Het is nu alleen nog even zoeken naar de juiste maten. En wat staat er allemaal op jullie wishlist dit kwartaal?

Liefs Olga

 

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reply Dit was oktober '16 • daarwaseens.nl 1 november 2016 at 08:49

  […] mag weer gewinkeld worden en dit staat er op mijn wishlist voor de lieve kleine I. Maar ook ik kan niet achterblijven en ga zeer binnenkort de H&M en […]

 • Reply Elisa van Propvol 30 oktober 2016 at 07:47

  Ik moet zeggen dat je smaak echt wel goed is ;) Ik vind zo veel leuk wat je nu laat zien.

 • Reply Sheila 20 oktober 2016 at 10:18

  Mee eens. Ik vind de kleding van H&M ook geweldig. Lekker stoer en niet zo standaard zoet/lief. En de maten zitten ook prima. Mijn zoontje is namelijk erg slank en fijn gebouwd. Hij is bijna 2, maar de truitjes van H&M maat 74 passen hem perfect.

 • Reply Milou 12 oktober 2016 at 09:02

  Die joggingsbroekjes creme en groen heeft Faas ook en ze zijn zooo leuk! Vind dat panda broekje ook erg tof. :)

 • Laat een reactie achter