9 oktober 2016

Nieuwe collectie Søstrene Grene

Geplaatst in: interieur

review kerstcollectie Søstrene Grene

Nu de zomer definitief voorbij is en de kaarsen en herfststukjes weer op tafel gezet mogen worden, is het voor veel winkels ook weer tijd om hun kerstcollecties te presenteren. En al vind ik het nog wat vroeg om mijn huis kerst-klaar te maken; tegen de eerste sfeerbeelden zeg ik geen nee. Benieuwd naar wat de Deense interieurwinkel Søstrene Grene dit jaar voor jou in petto heeft? Lees dan snel verder.

In het begin van mijn studententijd maakte ik kennis met de Deense interieurwinkel Søstrene Grene. Zodra mijn rooster het even toeliet, fietste ik naar de Grote Markt om daar even tussen de leuke hebbedingetjes te snuffelen. En vaak met succes, want nog altijd droog ik mijn afwas met doeken uit deze winkel en kook ik al drie jaar met de groene plastic lepels die ik hier ooit eens kocht.

En dat ’t de laatste jaren met deze keten wel erg goed gaat, blijkt uit het feit dat vorig jaar de honderdste vestiging werd geopend. Wat een mijlpaal, niet?

Preview kerstcollectie Søstrene Grene

(Waarschuwing: veel foto’s!)

Kerstcollectie Sostrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

Goud, zilver, hout en blauw

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

Traditioneel rood in de kerstboom

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

preview kerstcollectie Søstrene Grene

Het duurt nog wel even, maar mag ’t van jou al snel kerst worden? En ken(de) jij Søstrene Grene al?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reply Elisa van Propvol 30 oktober 2016 at 07:56

  Ik word hier toch wel heel erg vrolijk van, krijg echt zin in de koude winterdagen.

 • Reply Emma 12 oktober 2016 at 15:29

  Wat leuk om alvast te zien! Nu al zin in zo
  Heel tof die kerstboompjes in de vensterbank op de eerste foto’s, ik zie het al voor me: een dennenbos op mijn schouw!

 • Reply Marielle | About That Blonde 12 oktober 2016 at 15:08

  Super leuk! Ik kwam er laatst (per ongeluk) achter dat er dus een filiaal hier in de buurt zit.. Niet goed voor m’n portemonnee haha

 • Reply Margo 12 oktober 2016 at 08:14

  Ah I love deze winkel. Uit zelfbescherming ga ik er niet te vaak heen, want anders spendeer ik mijn halve salaris daar. Deze collectie ziet er fantastisch uit. Ik ga er sowieso kerstshoppen!

  • Reply Olga 12 oktober 2016 at 08:19

   Ik vind die houten figuren voor in de boom wel tof. Kan dit jaar namelijk niet met allemaal glazen ballen in de weer gaan, nu ik een kind EN kat heb. Dat wordt geheid slopen en scherven en daar heb ik nou net geen zin in. ;)

 • Reply Josianne 11 oktober 2016 at 05:24

  Wat een mooie spulletjes! Dat ronde ding voor aan de muur vind ik fantastisch. Heb je enig idee vanaf wanneer dit in de winkels ligt?

  • Reply Olga 12 oktober 2016 at 08:20

   Ik heb de website nog even (opnieuw) bekeken, maar ik kan het in de persmap niet terugvinden. Ik denk dat het tussen nu en november allemaal wel in de winkels uitgestald zal worden. Met kerstspullen zijn ze er overal wel vroeg bij namelijk. :)

 • Reply Elisse 10 oktober 2016 at 18:16

  Aaaah ik zie de winkel overal maar oppoppen, al jaren zie ik overal sneak previews van collecties, en nog nooit heb ik er een voet binnen gezet. Misschien moet ik toch nog maar eens een uitstapje naar de Noorderburen maken ;)

  • Reply Olga 12 oktober 2016 at 08:21

   Ik hoor van anderen dat ‘ie sterk aan de Flying Tiger doet denken, maar ik weet niet of ze die keten in België kennen. Gelukkig zit SG tegenwoordig overal wel, dus vanuit jouw land moet je er wel eentje snel kunnen bereiken, dacht ik zo :)

 • Reply sammie 10 oktober 2016 at 13:15

  We hebben sinds kort in Nijmegen ook een filiaal! Ik moet er nog een keer op mijn gemak doorheen lopen zonder vriend die zijn irritatie over de muziek niet kan verbergen ;) Gave spulletjes hebben ze voor kerst!

  • Reply Olga 12 oktober 2016 at 08:22

   Ik ben er al heel lang niet meer geweest, maar wat ik mij nog wel kan herinneren is dat er geen harde en populaire muziek wordt gedraaid. Bedoel je dat je vriend het allemaal iets te zweverig vindt zijn? ;) X

   • Reply sammie 17 oktober 2016 at 11:46

    Ja hij kon de zogenaamd ‘rustgevende klassieke’ muziek niet zo waarderen ; )

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.