1 november 2016

Dit was oktober ’16

Geplaatst in: overzicht en terugblik

Terugblik oktober 2016

Wanneer ik voor het eerst een blog bezoek en denk ‘Wauw, dit is leuk leesvoer!’ wil ik het liefst alles kunnen lezen. Soms kan ik daar de tijd voor nemen, maar meestal niet. (Want: kind dat een loopfiets heeft, kat die gevoerd wil worden.) Een overzicht van artikelen die je echt gelezen moet hebben, zou dan eigenlijk wel heel handig zijn. Ben jij hier toevallig voor het eerst of heb je gewoon nog niet alles (bij) kunnen lezen? Dan word je vandaag op je wenken bediend.

Als ik zeg dat ik amper kan geloven dat oktober 2016 passé is, dan kan ik dat ook echt amper geloven. Want voor mijn gevoel staan we pas net met één been in september en mag ik nog volop van het dragen van mijn korte broeken genieten. Maar helaas: november staat voor de deur en dat bekent dat het tijd is voor een nieuwe terugblik op een maandje bloggen. Lees je mee?

Dit was oktober ’16!

Ik startte de maand met het recept om een heuse Blue Band chocoladetaart te bakken. En voor een blog-comeback deed het recept het best goed. Jullie voelden het speeksel in je mond lopen en beloofden massaal aan het bakken te slaan.

Nieuwsgierig als ik ben, vind ik blogs met sneak peeks van kamers, kasten en tassen eigenlijk ontzettend leuk. Ik deelde daarom de inhoud van mijn schoudertas met jullie en vulde één van de opdrachten van de 30 Days Blog Challenge in. En dat sleep jij altijd met je mee?

En natuurlijk mag de terugblik op augustus én september niet ontbreken. Ik schreef onder andere over Saartje, mijn droomkeuken en deze lekkere cake met feta.

Kennen jullie Søstrene Grene al? We zijn inmiddels zo’n honderd winkels rijker en er is meer goed nieuws, want de kerstcollectie van 2016 is een feit. En daar word je toch gewoon heel hebberig van?

Ook dit jaar deed ik mee met #Boektober. Hoewel het me dit jaar (weer) niet gelukt is om alle boeken van mijn lijst uit te lezen, hoop ik jullie wel van een stel nieuwe tips te hebben voorzien. Ook na oktober lees ik dus lekker verder, en jij?

Er mag weer gewinkeld worden en dit staat er op mijn wishlist voor de lieve kleine I. Maar ook ik kan niet achterblijven en ga zeer binnenkort de H&M en andere winkels plunderen. Ik droom namelijk al heel lang van een stel lage, donkere Allstars en drie keer raden waar ik deze herfst mijn zinnen op gezet heb.. En over leuke kinderkleding gesproken; de nieuwste collectie van Prénatal Sweet Petit voor Toddlers al bekeken?

Iemand geld in een envelop toestoppen is het minst originele cadeautje ever. Maar wat nou als je echt niet weet wat je cadeau moet doen? En wat als het beruchte cadeau voor kersverse ouders bedoeld is? Speciaal voor jou schreef ik dit blog over de Baby Bon en zette bovendien een paar leuke kraamcadeaus voor je op een rij.

Terug van weggeweest is ook het overzicht vol Instagram-foto’s met een terugblik op de zomer, zon en twee heel grote honden!

En ten slotte heb ik nog een leuke winactie om deze update mee af te sluiten. Tot zondag 13 november maak je namelijk kans op een exemplaar van het boek YetiVergeet dus niet om een reactie op dit blog achter te laten. Succes!

Dat was ‘m alweer voor deze keer. Op naar een nieuwe maand vol herfst en koppen thee op de bank. Enne, ik ben heel erg benieuwd naar de kleding van mijn wishlist. ;)

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reply Dit was november '16 • daarwaseens.nl 28 december 2016 at 11:55

    […] kan in deze terugblik het maandoverzicht van oktober niet ontbreken. Ik blogde onder andere over de kerstcollectie van Søstrene Grene voor […]

  • Reply Elisa van Propvol 1 november 2016 at 14:43

    Een mooi overzicht :)

  • Laat een reactie achter