2 november 2016

Kids With Flair – Cadeautips voor 5 december!

Geplaatst in: voor je kind

Kids with flair, cadeautips

Hij komt, hij komt en wel over elf hele dagen. Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan Sinterklaas en z’n kornuiten en dat betekent dat er over een paar weken weer druk gewinkeld moet gaan worden. En speciaal voor alle vaders, moeders en de rest heb ik daarom een paar (houten) pareltjes van Kids With Flair op een rijtje gezet.

Cadeautips via Kids With Flair

 1. Deze toffe speen scoor je voor € 8,90-,.
 2. Hamertje Tik, wie heeft dat vroeger niet in z’n bezit gehad? Ik koester er in ieder geval goede (en stoere) herinneringen aan. Deze buitenaardse set kost € 24,95-,.
 3. Als klein meisje vond ik het vroeger heel interessant om met de weegschaal van mijn oma te spelen. Je weet wel; zo’n groot, lomp ding met gewichtjes die je niet op je tenen moest laten vallen, want dat kon wel eens zeer doen. Nee, dan kun je beter met een houten setje aan de slag gaan. En deze kost je dan zo’n € 39,95-,.
 4. De bekende vormenstoof blijft leuk. Voor € 9,95-, kan hij straks van je prinsesje zijn.
 5. Deze puzzel kost € 27,95-, en staat vol met toffe beestjes. Heb jij de eland al gespot?
 6. De rugtas van € 49,95-, is voor de brugpieper(s) hét cadeau om 2017 mee te rocken.
 7. Een roze vormenstoof voor de meiden en een blauwe trein voor de jongens. Vind jij ‘m ook zo leuk? Voor € 22,95-, mag jij een rondje meerijden.
 8. Na een middagje spelen kunnen speelgoedauto’s wel wat benzine gebruiken. Tanken doe je dus bij dit tankstation ter waarde van € 29,95-,.
 9. We kennen natuurlijk allemaal die toffe kinderkeukens van Ikea, maar ook dit witte exemplaar mag er wezen. Voor € 149,95-, maak je daar in december iemand erg gelukkig mee.

Pietendiscussie of niet; op 12 november staan zoonlief en ik zeer waarschijnlijk rillend van de kou naar een bonte optocht te kijken. En omdat we dit jaar traditiegetrouw ook weer aan Pakjesavond doen, mogen cadeautips niet ontbreken. Zelf weet ik gelukkig al een klein beetje wat ik I. die avond wil geven, maar dat ‘ie op 16 december alweer twee jaar wordt vergeet ik nog maar even. Want dan wordt het lijstje met mogelijke aankopen toch een stuk langer (en mijn portemonnaie een stuk leger).

Gelukkig hebben we nog heel even voor het zover is. 

Nou ja, een beetje dan..

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Buitenspeelgoed 23 november 2016 at 15:44

  Leuke lijst, vooral die trein is erg stijlvol. Maar allemaal speelgoed voor binnen.
  Er is ook zoveel leuks te verkrijgen voor buiten, ook in het najaar / de winter.

  • Reply Olga 27 november 2016 at 12:48

   Ja daar heb je gelijk in. Ik vind de loopauto die jullie op de website hebben staan bijvoorbeeld heel tof. Die gaat hier op het verlanglijstje voor volgend jaar :)

 • Reply Ada Slotenmaker 8 november 2016 at 22:06

  Inspiratie genoeg bij jullie, die garage is idd heel leuk

 • Reply Vlijtig Liesje 8 november 2016 at 14:28

  Wat een mooie dingen allemaal. Ik vind vooral die garage erg leuk.

 • Reply Sheila 6 november 2016 at 22:00

  Pfff… ik ben eerst nog bezig met Ozzies 2e verjaardag. Eens zien wat hij voor zijn verjaardag krijgt, voordat ik wensenlijstjes voor de feestdagen ga maken ?

  • Reply Olga 27 november 2016 at 12:49

   Jij hebt nog wel mazzel met een verjaardag VOOR de feestdagen. Mijn zoon is precies tussen de grote dagen in jarig en ik vind dat met cadeautjes echt best moeilijk. En stiekem ook minder leuk om alles in één maand te moeten geven :(

  Laat een reactie achter