19 december 2016

Mijn tassen (en meer) van Duifhuizen tassen en koffers

Geplaatst in: mode, shoppen en wishlist

Schoudertas Duifhuizen tassen en koffers

Een paar weken geleden mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een tas uitzoeken om te reviewen. Helemaal mooi natuurlijk, want nu ik de inhoud van mijn kasten flink aan het uitdunnen ben, kan ik wel een aanvulling op mijn nieuwe stijl gebruiken. En dan is een nieuwe tas zeker welkom. Want wat maakt of breekt je (nieuwe) outfit? Precies, een goede tas.

Zodoende opende ik de website van Duifhuizen tassen en koffers en koos na een tijdje windowshoppen voor een mooie donkerbruine handtas en een zwarte suède clutch. De eerste tas is inmiddels tot werktas gepromoveerd; de clutch komt straks tijdens het kerstdiner van pas. En omdat we inmiddels in hartje herfst zijn aanbeland en regen en natte sneeuw niet lang op zich zullen laten wachten, vond ik de aanschaf van twee chique paraplu’s geen overbodige luxe. Eentje houd ik zelf, de ander vind vanavond tijdens Pakjesavond zijn weg naar mijn moeder.

Mijn ervaring met de tassen van Duifhuizen tassen en koffers so far

Allereerst wil ik even mijn lof uiten over de goede service van het bedrijf. Na snel e-mailcontact ontving ik namelijk binnen een paar dagen een enorm pakket met daarin mijn tassen en paraplu’s. De enorme doos doet het hier trouwens nog steeds goed als speelhuis voor I. en staat daarom al een paar weken in de hal.

Ook vind ik het altijd erg leuk en fijn als de klant een persoonlijke noot achterlaat. In dit geval ontving ik ook nog een kaartje met daarop de wensen voor een prettige samenwerking. Super dus.

Schoudertas Duifhuizen tassen en koffers

De handtas van het merk David Jones is heerlijk ruim en draagt makkelijk aan de arm. Ik neem ‘m mee als ik boodschappen ga doen, maar ook op de dagen dat ik werk en eten voor een volle werkdag mee moet nemen. In de vakjes opzij is ruimte voor mijn sleutels; binnenin is er genoeg plek om zaken als oordoppen en kauwgom kwijt te kunnen. En dankzij het afneembare schouderkoord kun je de tas ook echt als schoudertas dragen. Het goede nieuws is dat ‘ie trouwens dezelfde kleur als mijn schoenen heeft, dus een nieuwe matching outfit is geboren.

Clutch Duifhuizen tassen en koffers

Zoals eerder aangegeven heb ik de zwarte clutch nog niet in gebruik genomen. Toch kan ik daar al wel het één en ander over vertellen. Om te beginnen is de clutch groter dan verwacht en stiekem vind ik dat best fijn. Ik neem namelijk altijd meer mee dan de bedoeling is en nu hoef ik lekker niet te proppen. Want we weten allemaal dat een telefoon, portemonnee en andere rommeltjes bij elkaar een beste prop kunnen vormen.

De clutch kan op drie manieren gedragen worden: los in de hand, aan een koord om je pols en als schoudertas. Ik persoonlijk vind het dragen in de hand net wat mooier, maar zo als tas om je schouder kan bij een winteroutfit natuurlijk ook prima. En hoe ik ‘m aanstaande kerst zal dragen zien jullie dan wel op Instagram verschijnen.

Over de paraplu kan ik helaas nog niet zo heel veel zeggen; op de dagen dat het regende ben ik namelijk lekker binnen gebleven. Wel kan ik je vertellen dat ‘ie je outfit er extra chique uit laat zien. Zo’n doorzichtig exemplaar oogt namelijk net wat meer classy dan de gemiddelde nylon paraplu.

Ik kan jullie dus allemaal aanraden ook eens in de webshop van Duifhuizen tassen en koffers rond te neuzen. Want tussen al die tassen, koffers én accessoires vind je vast iets naar jouw smaak.

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter