28 december 2016

Dit was november ’16

Geplaatst in: overzicht en terugblik

November '16

Wanneer ik voor het eerst een blog bezoek en denk ‘Wauw, dit is leuk leesvoer!’ wil ik het liefst alles kunnen lezen. Soms kan ik daar de tijd voor nemen, maar meestal niet. (Want: kind dat een loopfiets heeft, kat die gevoerd wil worden.) Een overzicht van artikelen die je echt gelezen moet hebben, zou dan eigenlijk wel heel handig zijn. Ben jij hier toevallig voor het eerst of heb je gewoon nog niet alles (bij) kunnen lezen? Dan word je vandaag op je wenken bediend.

Dit was november ’16!

Natuurlijk kan in deze terugblik het maandoverzicht van oktober niet ontbreken. Ik blogde onder andere over de kerstcollectie van Søstrene Grene voor 2016#Boektober en een heel gaaf boek Yeti.

Met het oog op Pakjesavond (en de andere feestdagen) stelde ik een lijst vol leuke items op. In dit blog deelde ik mijn cadeautips van Kids With Flair. Is dat houten tankstation niet geweldig?

Ik schreef een blog over mijn social mediagebruik en deed aan een stukje zelfpromotie. Je kunt me o.a. volgen op Instagram, Facebook en Twitter, zie ik je daar?

Nu overal de grote sale is aangebroken, kan ik niet wachten om mijn pinpas te trekken en nieuwe kleding aan te schaffen. Hoog op mijn wishlist staat het kopen van een paar nieuwe schoenen, maar ook een nieuwe jeans kan ik wel gebruiken.

Het was de maand van de lijstjes, want zo schreef ik niet alleen over tien stoere cadeaus voor jongens, maar ook over een heleboel gezonde recepten en vijf toffe blogs die ik volg.

En natuurlijk stond er ook een hoop blijheid op mijn lijst en deelde ik mijn kinderboekentips met jullie.

Romantiek versus ‘effe zen’. Hoewel ik best van een avondje met kaarsjes en een goede film houd, gaat dat er hier in de praktijk toch anders aan toe. Het is Teletubbies wat de klok slaat en als I. rond tien uur eindelijk slaapt, ben ik voor al het leuks vaak veel te moe. Herkenbaar?

En altijd al eens willen weten wat ik zoal verzameld heb? Dan moet je zeker dit blog over mijn verzamelingen en obsessies lezen.

Dat was ‘m alweer voor deze keer. Op naar een fijne decembermaand en natuurlijk praat ik jullie volgend jaar weer helemaal bij over alles wat deze maand te gebeuren staat. En alvast alle goeds voor 2017 toegewenst!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Sheila 29 december 2016 at 08:57

    Boekentips vind ik altijd leuk om te krijgen. Vooral voor kinderen. Ik ben gek op mooie prentenboeken, maar moet uitkijken dat ik niet teveel voor Oz aanschaf. Want zijn kamer begint al op een heuse bibliotheek te lijken en dadelijk kijkt hij er niet eens naar om.

  • Laat een reactie achter