24 januari 2017

Beetje laat, maar wel lekker: 3x kruidnoten van de Aldi

Geplaatst in: zoet

Pepernoten

Goed, het is eigenlijk een beetje mosterd na de maaltijd om eind januari nog eens een blog aan kruidnoten te wijden, maar hee: op dit blog mag alles. En toen ik vorige week tegen een schap met afgeprijsde kruidnoten aan liep en daar dit lekkers zag liggen, vond ik het – januari of niet – toch wel heel blogwaardig. 

Of het voor elke Aldi geldt weet ik niet, maar hier in Assen vond ik nog verschillende zakken kruidnoten in de smaken sinaasappel, karamel en melkchocolade terug. En dat alles voor het fantastische bedrag van maar tien cent per zak. Je begrijpt dat ik even twijfelde om de bak van de kinderwagen niet helemaal vol te laden, want tien cent voor zoveel zoets is natuurlijk geen geld. Maar ja, uit beleefdheid toch maar niet gedaan (een ander mag ook wel van wat en da’s maar goed ook. Want van al dat snaaien loop ik het risico om dikke billen te kweken en dát toch liever niet. (Ik vind het kopen van nieuwe broeken namelijk niet zo leuk.)

Pepernoten

Wat? Kruidnoten met een laagje witte chocola. Smaakt naar? Kruidnoten met een laagje witte chocola zoals we die van andere merken kennen. Eindoordeel: lekker, maar niet heel speciaal qua smaak.

Pepernoten

Wat? Kruidnoten met een laagje karamel. Smaakt naar? Meer, want dit is lekker zoet en je proeft de karamelsmaak goed. Eindoordeel: meer!

Pepernoten

Wat? Kruidnoten met sinaasappelsmaak. Smaakt naar? Kruidnoten met een zoet laagje dat naar sinaasappel smaakt. Eindoordeel: erg lekker en verslavend. Wel minder zoet dan de karamelvariant.

Om een lang verhaal kort te maken: ren zo lang de voorraad strekt heel snel naar de dichtbijzijnste Aldi toe en sla daar dit lekkers in. Je krijgt er geen spijt van!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reply Dit was januari '17 • daarwaseens.nl 6 februari 2017 at 21:53

  […] slot nog een beetje foodblog in the house, want ik besloot een review te schrijven over de pepernoten kruidnoten die ik eerder deze maand bij de Aldi vond. VOOR MAAR TIEN CENT PER ZAKJE […]

 • Reply Lenneke 29 januari 2017 at 15:18

  Ohhhh, wat doe je me aan! Ik wil jaarvoorraden van dit.

  • Reply Olga 6 februari 2017 at 23:22

   Heb je ze nog in de winkel zien liggen of niet? :)

 • Reply Jenn 27 januari 2017 at 08:47

  Ze zijn me niet opgevallen de laatste keer dat ik er was, dus ik denk dat ze er niet zijn bij ons.

  • Reply Olga 6 februari 2017 at 23:23

   Jammer, ze waren echt heel lekker. En voor een januarimaand kon het nog best, toch? :)

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.