19 januari 2017

Nieuw: schoenen van Studio Maison

Geplaatst in: voor je kind

Studio Maison

Het is bijna zover. Eind januari wordt de eerste collectie van Studio Maison gelanceerd. De schoenen van Studio Maison zijn voor meisjes die niet kunnen wachten tot ze groot zijn. Meisjes die de dresscode rules durven te doorbreken en die vinden dat trends er alleen maar zijn om op een eigen unieke manier te vertalen.

Via PR4Kids.

Zo’n beetje de hele dag door ontvang ik persberichten over nieuwe collecties kleding, (kinder)schoenen, meubels en andere producten die met lifestyle te maken hebben. Super handig natuurlijk, want er gaat geen trend meer onopgemerkt aan mij voorbij.

Toch gaat het me niet altijd om die trends hoor. Nee, ik kan soms ook heel erg blij worden van een persbericht met daarin mooie foto’s van een shoot. Een shoot als die voor de nieuwe schoenencollectie van Studio Maison, bijvoorbeeld. Want kijk nou toch eens hoe prachtig alles belicht is en hoe mooi en stoer die schoenen wel niet zijn?

Studio Maison

Studio Maison

Studio Maison

Studio Maison

Studio Maison

Studio Maison

Studio Maison

Studio Maison

Over Studio Maison

De eerste collectie van Studio Maison heeft een sportieve twist. Mooie dikke zolen met uppers in allerlei kleuren met contrasterende sterren. Ideaal zijn de slip-ons, lekker makkelijk en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

De collectie is gericht op meisjes van alle leeftijden, stijl heeft tenslotte niets te maken met leeftijd. De collectie is daarom beschikbaar van maat 20 t/m maat 40, is gemaakt van 100% leer en heeft de beste pasvorm. Flex: maat 20 – 26, Filette: maat 27 – 32 en Mademoiselle: maat 33 – 40. De verkoopprijzen liggen tussen de € 79,95 en € 109,95.

Voor mij persoonlijk liggen deze schoenen wel iets (te ver) boven mijn budget en daarom zou ik dit bedrag dan ook niet zo snel aan schoenen voor een klein kind uitgeven. Want hallo groei en doei nieuwe schoenen. (Ik spreek inmiddels uit ervaring.)

Daarentegen denk ik dat het voor een meisje van acht á tien jaar wel het investeren waard is om deze schoenen aan te schaffen. Als je namelijk een beetje op mij lijkt, duurt ’t steeds langer voor je weer aan een nieuwe schoenmaat toe bent en da’s in dit geval wel handig. Af en toe met een doekje afdoen en een enkele keer in de wasmachine mee en je hebt nog lang plezier van je licht gekleurde schoenen.

Is het kopen van schoenmaat mini nog lang niet aan jou besteed, dan hoop ik dat je ondanks alles van de mooie foto’s hebt kunnen genieten. Want zeg eens eerlijk: dat hebben ze best goed gedaan, toch?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reply Populair op daarwaseens - Welke blogs deden het goed de afgelopen tijd? • daarwaseens.nl 6 september 2017 at 06:30

  […] En ten slotte het tiende blog over de toffe schoenencollectie van Studio Maison. Schoenen die ik met mijn maatje 35/36 misschien […]

 • Reply Populair in 2017: dit lazen jullie graag • daarwaseens.nl 3 juli 2017 at 06:30

  […] artikel zelf kun je hier […]

 • Reply Dit was week 3 • daarwaseens.nl 23 januari 2017 at 21:55

  […] bewerkte ik wat foto’s, schreef ik stukjes blog vooruit, plaatste ik een blog over schoenen en controleerde ik woordenboeken op spiekbriefjes. Waar veel andere collega’s zo’n week […]

 • Reply Nikki 21 januari 2017 at 13:28

  Maarre, die exemplaren uit de mademoiselle-collectie pas jij zelf ook prima toch? ;-) Ze zijn superleuk!

  • Reply Olga 21 januari 2017 at 22:55

   Daar hoef ik mijn tenen inderdaad niet voor af te hakken, maar gezien mijn gebrekkige lengte loop ik dan toch liever op een schoen met een hak. ;)

  Laat een reactie achter