21 januari 2017

Sneeuwpret met kind

Geplaatst in: foto's

Sneeuwpret met kind

Omdat in ieder geval de volgers/lezers op Facebook het afgelopen week erg leuk vonden om mijn fotoblog te bekijken, heb ik voor vandaag (oké, vanavond) weer zo’n overzicht in de aanbieding. Want toen het eerder deze maand in één nacht zo sneeuwde dat we op een flink pak werden getrakteerd, moesten I. en ik (en opa) daar natuurlijk wel even in gaan spelen.

Sneeuwpret met kind

Zoals elke ouder probeer(de) ook ik mijn kind tegen uitglijden en valpartijen te beschermen. Zonder resultaat natuurlijk, want rennen is veel leuker. Ook Terror Saartje (nee grapje, ze is echt heel erg lief en soft) was van de partij. Nergens bang voor, dat beest. Vormt een prima combinatie met I. dus. ;)

Sneeuwpret met kind

Met mijn oude sloffen en kerstlegging (oude collectie) van de Primark. Want als het buiten koud is en je toch door de sneeuw gaat ploegen, hoef je er niet gelikt uit te zien. Warmte boven alles!

Sneeuwpret met kind

Sneeuwpret met kind

Sneeuwpret met kind

Sneeuwpret met kind

Dit keer iets minder foto’s, maar omdat ik het fotograferen én delen ervan weer op wil pakken, kunnen jullie de komende tijd zeker meer verwachten. Vragen over mijn camera of iets dat je op de foto’s ziet, mag je natuurlijk gerust als reactie achterlaten. Of stuur een e-mail naar info [@] daarwaseens.nl. Mail wordt in de regel dezelfde dag nog beantwoord. Tot morgen!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply annouska 23 januari 2017 at 16:00

  Ik had ze al voorbij zien komen, maar wat een genot in de sneeuw. En wat een toffe jas heb jij!

  • Reply Olga 6 februari 2017 at 23:32

   Dankjewel! Die jas heb ik gekregen/gekocht toen ik 17 was, inmiddels bijna tien jaar oud dus. :O Ooit bij de H&M gescoord en nog steeds helemaal gaaf. Ben er nog steeds blij mee, want hij blijft er goed uitzien en is redelijk tijdloos bovendien.

 • Reply Lenneke 22 januari 2017 at 15:29

  Jaaaa, meer foto’s!

  • Reply Olga 6 februari 2017 at 23:25

   Meer foto’s komen er komende week weer aan :)

 • Reply Anna Maria 22 januari 2017 at 09:13

  Geweldige foto’s! En ook allebei een roodmutsje. super leuk.

  • Reply Olga 6 februari 2017 at 23:25

   Net twee kaboutertjes of niet? ;)

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.