23 februari 2017

De Vaart in Assen (+ nieuwe schoenen)

Geplaatst in: foto's

Enkellaarsjes Sacha

Samen met I. en mijn vader ging ik gistermiddag op pad om o.a. foto’s voor dit blog te maken. Heel stiekem had ik eigenlijk onze lokale museumtuin als decoratie in gedachte, maar toen we langs het water liepen, vond ik dit uitzicht ook wel erg mooi.

Assen, de Vaart

Assen, de Vaart

Assen, de Vaart

Enkellaarsjes Sacha

Enkellaarsjes Sacha

Enkellaarsjes Sacha

Enkellaarsjes Sacha

Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik eigenlijk weinig over de geschiedenis van Assen afweet. Ja, ik volg wel een paar pagina’s op Facebook waar elke dag wel wat op geplaatst wordt, maar de ins en outs ken ik niet. Vraag me dus niks over Bekende Drenten, want dan val ik stil.

Wél kan ik je vertellen dat in het schip op rechts al een paar jaar pannenkoeken worden geserveerd en dat je bij het eettentje ernaast fijn kunt lunchen en brunchen. En op het hoekje links (zie foto 1) kun je bij een oud bakkerijtje verse broodjes kopen. Precies het sfeertje van de huizen rondom de Vaart. En al zit ik hier eigenlijk nooit: ik vind de aanblik altijd wel iets hebben.

Tip: als je wilt weten waar je tijdens je bezoek aan Assen echt eens zou moeten kijken, moet je dit blog vol tips over Assen even doornemen.

De reden dat ik uiteindelijk voor deze locatie koos, is omdat ik mezelf wel even op die stenen blokken zag poseren. Want ja, er moesten foto’s voor dit blog geschoten worden. Een tijd geleden ontving ik van Sacha namelijk mooie enkellaarsjes en deze wilde ik per se even goed in beeld brengen. Het is immers super tof dat ik als blogger zo nu en dan producten aangeboden krijg en het minste dat ik kan doen, is ervoor zorgen dat alles in een goed artikel beschreven wordt. Maar da’s wel gelukt, denk ik zo.

Omdat ’t buiten echter vreselijk koud was, zijn we na het maken van close-up’s van mijn schoenen snel weggelopen. Dan was die tuin misschien toch een beter idee geweest. ;)

Enkellaarsjes, yay or nee? Is dat jouw soort schoen, of loop je liever op sneakers rond. Laat een reactie achter bij ‘comments’, want ik ben benieuwd!

Liefs Olga

Gesponsord bericht of ontvangen producten

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reply De shoe-tag met daarin ALLES over mijn vintage exemplaren en de musthave voor elke vrouw.. 2 september 2017 at 06:30

  […] beetje zoals dit model dus. Dit zijn exemplaren die ik van Sacha gekregen heb, maar ik heb ook enkellaarsjes bij Primark gekocht die ik minstens net zo fijn vind […]

 • Reply Mijn stijl 17 april 2017 at 20:37

  […] maken, want hier valt hij waarschijnlijk precies goed. En in combinatie met mijn witte gympen of nieuwe enkellaarsjes kan dat beetje bloot prima. Ook het jasje vind ik erg tof. Ik heb namelijk een zwak voor […]

 • Reply Dit was februari '17 • daarwaseens.nl 1 maart 2017 at 06:31

  […] vind je onder andere in het laatste Instagram-overzicht én dit toffe blog over mijn #gekregen schoenen van Sacha. (In dat laatste blog ook nog een paar mooie foto’s van de Vaart in […]

 • Reply Annouska 23 februari 2017 at 14:37

  Wat een mooie foto’s! Zo te zien Assen een mooie stad. Ik moet bekennen dat ik ook niks weet over de geschiedenis van de steden waar ik gewoond heb.

 • Reply Benthe 23 februari 2017 at 08:25

  Mooie foto’s, inderdaad een toplocatie voor een shoot! En je enkellaarsjes zijn mooi ?

 • Reply Saskia 23 februari 2017 at 07:52

  M’n vader heeft gisteren op de kringloop een boek over Assen en de geschiedenis gescoord. Ook over de oude huizen en oude bewoners.

 • Reply Jenn 23 februari 2017 at 07:35

  Mooie foto’s! Ik vind enkellaarsjes leuk. Maar sneakers ook. En hoge laarzen ook :P

  • Reply Olga 23 februari 2017 at 07:44

   Ik vind ook heel veel leuk hoor, maar merk wel dat mijn schoenen iets minder hoog en meer praktisch worden t.o.v. een paar jaar geleden. Ren en loop nu toch veel meer achter mijn kind aan en dat wil ik niet op torenhoge hakken hoeven doen.. :’)

 • Reply Anna Maria 23 februari 2017 at 06:52

  Leuke foto’s en leuke laarsjes. Ach dat je niet veel weet van Assen is toch niet erg. Ik weet alleen redelijk wat van mijn stad door de rondvaart die ik met school moest maken …

  • Reply Olga 23 februari 2017 at 07:45

   Zelfde hier, denk ik, ik weet wat dingen door die FB-groepen en omdat ik wel eens wat hoor. Maar omdat ook niemand van mijn familie (behalve mijn zoon van twee en ik) hier roots hebben, houdt het qua geschiedenis wel snel op. :)

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.