20 februari 2017

Instagram #27

Geplaatst in: foto's

Instagram #27

Lang, lang geleden plaatste ik een overzicht vol Instagram-foto’s online. En omdat dit blog alweer van oktober ’16 dateert, is het hoog tijd voor een nieuw overzicht. Say cheese!

Ik dacht trouwens dat ik veel meer foto’s gemaakt had, maar dat viel best wel mee. Maar toch, een kleine selectie van het beeldmateriaal dat ik de afgelopen maanden geschoten heb.

Instagram #27

1. Een ouwetje van Saar, die toen nog regelmatig tussen de planten lag te slapen. Inmiddels is er niet meer zoveel van de planten over en slaapt Saartje gelukkig op het bed. 2. Ik ontving een tof boekenpakket. Waar het boek over gaat, kun je in dit blog over de Yeti lezen.

Instagram #27

3. Nu heb ik dus al een tijd een vriend. En omdat deze vriend de eigenaar is van deze twee reusachtige honden, heb ik beide exemplaren ook wel eens op bezoek. Eigenlijk houd ik helemaal niet zo bizar veel van honden (lees: stinken, grote poten en een te grote mond), maar met deze dames kan ik het toch best goed vinden. 4. Ontbijtje.

Instagram #27

5. Met z’n tweetjes in de Action. Dit was overigens het moment VOORDAT iemand het hekje tegen I.’s hoofd aan liet klappen en hij het op een brullen zette. Oeps. 6. Oude selfie van januari 2016. Time flies! En mijn haar zat daar toch een stuk beter..

Instagram #27

7. Aan de wandel met z’n allen. Hier waren we (lees: vriend en ik) net een beetje aan het oefenen met I. en de honden. Want voor zo’n klein jongetje waren die grote honden natuurlijk monsters en dat had even tijd nodig. Maar na een paar wandelingen was het ijs gebroken en tegenwoordig weet I. niet hoe snel hij de riem moet pakken als de hondjes in beeld verschijnen. Best lief. Wat nog ontbreekt is een rugzak en dan kan I. écht een hele middag met ons mee op pad. Want soms zijn een flesje sap en pakje koekjes toch wel heel erg welkom als je nog zo klein bent. 8. De mannen in het bos.

Instagram #27

10. Toen het nog even lekker weer was, gingen vriend en ik op pad met de honden. Omdat we in de buurt van een bos en ex-landgoed wonen, kun je hier ook naar hartenlust appels en peren plukken. Super leuk dus en dat hebben we die middag dan ook goed gedaan. Uiteindelijk hadden we het onderstel van de kinderwagen vol en is er zelfs nog een appeltaart van de vondst gebakken. 11. Samen klussen.

Instagram #27

12. Waarom ik aanvankelijk niet zo’n drang voelde om met deze honden te knuffelen, ziet u hier. 13. Cheesy foto.

Instagram #27

14. In januari dit jaar sneeuwde het een paar keer flink en gingen we dus weer met z’n allen op pad om dat moois te bewonderen. Ik nam mijn camera mee en schoot onder andere deze plaatjes. Vooral op de foto van de paarden ben ik erg trots. Ik vind ‘m zo mooi gelukt! 15. Stukje bos.

Instagram #27

16. Sneeuw, maar dan dichter bij huis. In een mum van tijd stond er een sneeuwpop voor de deur. 17. I. aan het werk.

Instagram #27

18. Uiteraard zetten we I. vaker aan het werk als er geklust moet worden. Want toen er na de brand van december eindelijk een nieuwe schutting geplaatst kon worden, was hij er dan ook met z’n plastic gereedschap als de kippen bij. 19. En omdat het me na weken op kladblaadjes pennen toch wel nuttig en handig leek om een fysieke agenda aan te schaffen, kocht ik vorige week dit roze exemplaar bij de Boekenvoordeel. Ik vind ‘m echt vet mooi. :)

Mij volgen op Instagram kan natuurlijk altijd via @daarwaseens. Zie ik je daar? Enne, die toffe rugzak scoor ik wel bij Bagageonline, lekker makkelijk!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Instagram #28 • daarwaseens.nl 27 november 2017 at 14:03

    […] Begin dit jaar plaatste ik voor het laatst (!) een blog met daarin de leukste Instagram-kiekjes van de afgelopen tijd. Behoorlijk lang geleden dus en daarom is het nu de hoogste tijd om jullie weer op Insta-avontuur mee te nemen. […]

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.