17 februari 2017

Linescapes, de voorjaarscollectie van Sweet Petit

Geplaatst in: voor je kind

Linescapes

Hi allemaal! Eerder deze week deelde ik beeldmateriaal van de (wat oudere) ‘As blue as the Sea’-collectie van Prénatal. En ik heb goed nieuws, want vandaag komen daar de beelden van de nieuwste Sweet Petit-collectie bij. Wederom weer een prachtige collectie in rustige tinten, waarbij breisels niet vergeten zijn. En daar houd ik van, jij ook?

Over ‘Linescapes’

De limited edition kledinglijn van Prénatal kenmerkt zich door luxe in eenvoud; is stijlvol en is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail – ‘less is more’, luidt het motto. De newborn-collectie van Sweet Petit by Prénatal is verkrijgbaar van maat 50 t/m 68 en de peutercollectie van Sweet Petit by Prénatal van maat 74 t/m 104.

Toen I. klein was, heeft hij ook een tijdje in de newborn-collectie van Prénatal ‘gezeten’ en o, wat stond hem dat leuk. Pakjes in de stijl van ‘toen oma het nog voor je maakte’ en daar heb ik alleen maar lof voor. Want wie mij inmiddels een beetje kent, weet dat ik helemaal niet van drukke prints en te stoere kinderkleding houd. Nee, doe mij maar breisels en zachte stofjes in beige, grijs of lichtblauw. En voor een ouder jongetje in de leeftijd van I. mogen daar best stoere gympies en een spijkerbroekje aan toegevoegd worden.

Kijk je mee?

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

Linescapes

De productfoto’s ogen veelbelovend en dat is best een bezoekje aan de winkel waard. Kortom: ik ben fan. Jij ook?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter