14 februari 2017

Prénatal – As blue as the sea

Geplaatst in: voor je kind

PR4kids - Prénatal

Hi allemaal! Vandaag heb ik weer mooi beeldmateriaal in de aanbieding van een toffe (kleding)collectie. Geen beeldmateriaal dat ik zelf geschoten heb, hoor, maar van de nieuwe collectie van Prénatal. En kijk die lieve koppies eens!

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

PR4kids - Prénatal

De items op de foto’s vind je bij Prénatal. Prijzen voor de kleding liggen tussen de tien en twintig euro, prima te doen dus! :) Heb jij een favoriete kledingwinkel voor je kindje of shop je overal waar je leuke dingen spot?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reply Dit was februari '17 • daarwaseens.nl 30 april 2017 at 23:47

    […] ik de collecties van Prénatal altijd erg tof vind, deelde ik twee (nieuwe) collecties met jullie. As Blue as the Sea is de wat oudere collectie, Linescapes de meest recente limited edition. Ga dat […]

  • Reply Linescapes, de voorjaarscollectie van Sweet Petit • daarwaseens.nl 19 februari 2017 at 10:09

    […] allemaal! Eerder deze week deelde ik beeldmateriaal van de (wat oudere) ‘As blue as the Sea’-collectie van Prénatal. En ik heb goed nieuws, want vandaag komen daar de beelden van de nieuwste Sweet […]

  • Laat een reactie achter