18 maart 2017

Happy list #26

Geplaatst in: persoonlijk

shutterstock_603230771-2

In december stond ik voor het laatst stil bij alle momenten die me blij maakten en dat betekent dat het hoog tijd is voor een nieuw overzicht.

Afbeelding via Shutterstock.

♥ Mijn baan, love it. Ik word gewoon écht gelukkig van de omgeving, mensen en dingen die ik doe. ♥ Mijn ouders die allebei één dag per week op I. passen zodat ik kan werken. ♥ Het mooie weer en de vogels die ik ’s ochtends alweer hoor fluiten. ♥ En het is ook zo lekker dat je ’s ochtends niet meer in de donker naar buiten hoeft, maar het zonnetje (oké, af en toe dan) ziet schijnen. ♥ Tuinieren, ja zo’n typisch vrouwending voor vrouwen met groene vingers, maar ik word er elk voorjaar weer heel gelukkig van. ♥ Dozen vol viooltjes voor weinig geld. Mijn voor- en achtertuin zien er weer mooi uit. ♥ Meubels opknappen en verven. Laatst fietste ik op een zondagmiddag naar de Action toe om een blik verf te kopen en sindsdien heb ik de smaak te pakken. ♥ Fietsen, ik kan het weer. Of nou ja, ik ben altijd wel in staat geweest om te fietsen hoor, maar na de brand zat ik natuurlijk even zonder fiets. Bloemetjes om het stuur, zitje achterop en wij zijn klaar om te gaan. ♥ Ook I. vind het buiten steeds fijner. Tijd voor een eerste loopfietsje misschien? Prijskiller.nl, Otto, Wehkamp, iemand een idee? ♥ Buiten spelen. ♥ Mijn nieuwe bed, dekbed en toebehoren. Ik word zo vrolijk van mijn ‘nieuwe’ slaapkamer. ♥ Pannenkoeken bakken. Nu ik I. op donderdag pas laat op kan halen, eten we altijd een bordje pannenkoeken met mijn moeder mee. I. vindt het lekker en ik kan er ook wel van genieten. Enne, met een stapel extra is niks mis, want de volgende dag smaken ze nog steeds prima. ♥ Blogdates met Madelon. ♥ Haar arepa di pampuna kan ik bijvoorbeeld best aanbevelen. En de gebroeders trouwens ook, want die werkten pannenkoek na pannenkoek naar binnen. ♥ Nieuw haar. Voor het eerst in mijn leven liet ik de schaar m’n haar extreem kort knippen en ik mis mijn oude, lange kapsel geen moment. Ik wilde het afgeknipte haar graag doneren, maar dat is helaas niet gelukt. Ik kwam namelijk net wat lengte te kort, zonde! ♥ Een nacht met 9,5 uur slaap. Zo heerlijk mensen, zo heerlijk. ♥ Simpele recepten vinden die bij dit blog (en mij) passen. ♥ Mijn nieuwe boots van Sacha. ♥ Een heel lang bericht krijgen van iemand die je al ja-ren niet gesproken hebt. (Hoi A., ik weet dat je wel eens meeleest en ik vind het heel tof dat ik je misschien bij je afstudeerproject mag helpen.) ♥ Harry Potter (her)lezen. (Heeft ook een beetje met het project te maken, maar dat ik ben gaan lezen, was eigenlijk puur toeval.) ♥ Een pakket boeken bestellen, omdat het kan. ♥ Slapen. Want wanneer ik dit blog typ, is het al laat en voor mij dus de hoogste tijd om eens mijn (nieuwe) bed op te zoeken en niet voor acht uur ’s ochtends wakker te worden.

En waar werd jij de afgelopen tijd blij van? Geniet je bijvoorbeeld ook al zo van perken die in bloei staan en het zonnetje dat steeds vaker schijnt?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reply Lichtpuntjes 27 maart 2017 at 18:34

  […] dan de gebeurtenissen waarmee ik mijn Happy List vul, heeft dit blog alleen betrekking op de dingen die me vandaag blij hebben gemaakt. Kleine […]

 • Reply Saar 20 maart 2017 at 20:43

  Wat fijn dat je ouders beide willen oppassen!

 • Reply Dina 20 maart 2017 at 15:25

  Echt zo fijn om dit te lezen! En leuk hoor, dat opa en oma op I kunnen passen, dat voelt vast heel erg vertrouwd!

  • Reply Olga 5 april 2017 at 16:42

   Hij is er heel wijs mee hoor, en elke keer op weg naar huis is het brullen, omdat hij weer weg moet. Het arme schaap..

 • Reply Annouska 19 maart 2017 at 16:50

  Hmmmm ja ik ben zo blij dat ik weer de tuin in kan. Lekker weer tuin aankleden rommelen terwijl het zonnetje schijnt.

  Fijn dat jouw baan zo bevalt en een goede oppas voor I hebt. Dat maakt het leven toch een stukje Fin er vind ik als je een baan hebt waar alles op zijn plek valt.

  • Reply Olga 5 april 2017 at 16:44

   Ik werk er helaas maar tijdelijk en weet dat ik aan het eind van deze maand ‘niet meer nodig ben’, dus dan ga ik weer naar iets anders op zoek. Of ik stort me helemaal op het bloggen, want dat vind ik ook wel fijn. En met twee extra dagen doordeweeks kan ik wel veel meer dingen plannen en uitwerken natuurlijk, zoals recepten en zo. Ik vind het jammer, maar ben ook weer blij met de tijd die ik anders kan benutten. Ik bekijk het alleen maar van de zonnige kant! :)

  Laat een reactie achter