4 mei 2017

Dit was april ’17

Geplaatst in: overzicht en terugblik

April '17

Wanneer ik voor het eerst een blog bezoek en denk ‘Wauw, dit is leuk leesvoer!’ wil ik het liefst alles kunnen lezen. Soms kan ik daar de tijd voor nemen, maar meestal niet. (Want: kind dat een loopfiets heeft, kat die gevoerd wil worden.) Een overzicht van artikelen die je echt gelezen moet hebben, zou dan eigenlijk wel heel handig zijn. Ben jij hier toevallig voor het eerst of heb je gewoon nog niet alles (bij) kunnen lezen? Dan word je vandaag op je wenken bediend.

Dit was april ’17!

In het kader van ‘Hoe Nederlands ben jij?’ vulde ik de Gewoon Nederlands-tag voor jullie in. Het origineel vind je hier, dus als je toevallig ook graag een boekje over onze Nederlandse tradities en soorten stamppot opendoet, dan ben je hier aan het juiste adres.

Vind je interieurposts op blog ook altijd zo leuk en inspirerend? Dan heb ik goed nieuws voor je, want deze maand deelde ik een aantal sneak peeks van mijn slaap- en woonkamer. Neem een kijkje in mijn slaapkamer of aanschouw mijn nieuwe eethoek in de woonkamer.

Omdat we in april al van een paar mooie dagen mochten genieten, maakte ik een voorjaarsproof pastasalade met ricotta en zongedroogde tomaat.

In dit blog deel ik mijn nieuwste kringloopvondsten. Ben jij ook een kringloopfanaat?

Ik blikte terug op week 14 en de maand maart.

Het is jullie vast niet ontgaan dat er in maart en april weer volop moestuintjes bij de Albert Heijn gescoord konden worden. Ook ik als fanatieke tuinierster deed een paar pogingen en zaaide uiteindelijk een vensterbank voor groente, fruit, kruiden en bloemen uit. In dit blog vertel ik meer over mijn moestuinproject en de stand van zaken. Ook schreef ik een tweede update over de tuintjes op de vensterbank.

Hoe je als (alleenstaande) moeder alle ballen in de lucht houdt, is soms best een uitdaging. En eerlijk is eerlijk: zonder hulp van buitenaf is het soms best zwaar. Hoe ik alle ballen in de lucht probeer te houden, leg ik je natuurlijk uitvoerig uit.

Een blogje over mode is ook wel eens leuk. Daarom maakte ik een collage en probeerde mijn stijl zo goed mogelijk te beschrijven. Wat voor stijlfiguur ben jij?

Maar nog persoonlijker (en leuker) is mijn blog over de gekke trekjes die ik vertoon. Want wist je dat ik niet kan slapen als er een kastdeur openstaat?

En in het derde bijklets-blog praat ik jullie bij over mijn werk (binnenkort ex-werk), boeken (+ WINACTIE!) en verjaardag. De winactie is inmiddels gesloten, maar het blog blijft natuurlijk gewoon toegankelijk voor iedereen. ;)

Ik schreef over blogs die ik volg (en jij nu ook).

En helemaal op de valreep blikte ik nog even terug op week 16, de week waarin ik voor het laatst voor de klas hoefde te staan en lekker uiteten ging.

Ik wens jullie veel leesplezier en een mooie meimaand toe. Laten we hopen dat de zon flink zal gaan schijnen en we een mooie Bevrijdingsdag mee gaan maken. Gaan jullie verder nog iets doen? 

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reply Dit was mei '17 12 juli 2017 at 10:01

    […] een update over april ’17 kan niet in dit overzicht ontbreken. In april blogde ik onder andere over mijn gekke trekjes, een […]

  • Laat een reactie achter