30 mei 2017

Shoplog met o.a. aankopen van Primark en Wibra

Geplaatst in: voor je kind

Tweede shoplog

Weten jullie nog dat ik een tijd geleden schreef dat ik nooit genoeg items voor een shoplog koop? Wel, na m’n vuurdoop heb ik de smaak te pakken en is het dus tijd voor een tweede ronde!

De tweede shoplog

30 mei 2017 - Shoplog 1_zpsi7ktgi7h

Toen het een week of twee geleden ’s middags echt bloedjeheet werd, scoorde ik na het boodschappen doen dit leuke broekje bij de Wibra. Een fijn joggingbroekje met zomerse opdruk, precies ‘mijn’ stijl. Zo uit mijn hoofd kostte dit exemplaar € 5,99-,.

30 mei 2017 - Shoplog 2_zpse4hpr21f

Ook ging ik een tijd geleden ‘los’ bij de dichtstbijzijnde Primark, waar ik onder ander dit shirt (in veel verschillende kleuren) kocht. Dit shirt kostte maar € 1.50-,.

30 mei 2017 - Shoplog 3_zpsw9disnht

Dit shirt van Name It hing bij de kringloop in het rek. Voor maar € 1,95-, nam ik ‘m mee naar huis. Stiekem vind ik dit de leukere aankopen, omdat ik een shirt van Name It nooit voor de nieuwprijs mee naar huis zou hebben genomen. Daar vind ik het dan weer net te duur voor.

30 mei 2017 - Shoplog 4_zpsqycr4osm

En weer een shirt van de Primark. Net als het oranje exemplaar kostte dit shirt maar € 1,50-,.

30 mei 2017 - Shoplog 5_zps3yvfl69s

En ook dit zwarte T-shirt kocht ik voor € 1,50-, bij de Primark in Groningen.

30 mei 2017 - Shoplog 6_zpsnmxl64h0

Een lekker hemdje, € 2,00-, van de Primark.

Tweede shoplog

Met het oog op de zomer bleef ik natuurlijk maar luchtige items in mijn winkelmand stoppen. De exacte prijzen ben ik even vergeten, maar volgens mij kosten broekjes (in maat 92) zo’n zes tot acht euro.

30 mei 2017 - Shoplog 8_zpsnmmq161g

Dit broekje kocht ik wederom bij Wibra op die ene smoorhete middag. Ook voor € 5,99-,.

30 mei 2017 - Shoplog 9_zpsewts9fsr

Dit shirt is weer een aankoop van de Primark, voor € 2,00-, dit keer. Dat wordt hoe dan ook bruine armen kweken deze zomer!

30 mei 2017 - Shoplog 10_zpsdf8s17yj

Ook deze jeans werden bij de Primark ingeslagen. Wederom weet ik niet meer precies hoeveel de broekjes los van elkaar gekost hebben, maar ook hier zal een prijs tussen de zes en acht euro hebben gestaan. De skinny jeans is echt op de groei gekocht; de blauwe broek zou I. nu al wel aan kunnen trekken.

30 mei 2017 - Shoplog 11_zpsvmb7dxod

Omdat ik echt van makkelijke kleding houd en thuis het liefst in leggings, pyjama’s of joggingbroeken rondloop, vond ik dat er wel weer een nieuwe makkelijke broek aan mijn verzameling mocht worden toegevoegd. Dit soort kleding draag ik namelijk helemaal af en laat ik nu net recentelijk wat kasten en lades hebben uitgemest.. ;) Voor € 8,00-, nam ik deze zwarte pyjamabroek met Batman-kreten mee naar huis. (En hij zit lekker!)

30 mei 2017 - Shoplog 12_zpsn2nhwzvw

Nog steeds vind ik het kopen van kinderschoenen een vreselijke klus. Want niks groeit en zo snel als de voet van een klein kind dat betekent dat ik al een heuse collectie zomer- en winterschoenen heb opgebouwd. Toen ik deze instappers in de Primark zag hangen, besloot ik ze op goed geluk mee te nemen. Beter iets te groot dan te klein en inmiddels blijken ze een groot succes. Kind blij, moeder blij. (Al moet ik nog steeds op zoek naar sandalen, want een zomer in dichte schoenen is ook geen doen.)

Voor mezelf legde ik nog een wit paar gympen in het mandje. Omdat ik al heel lang op nieuwe Allstars aas, leek me dit wel een goed alternatief. Stukken goedkoper en ik vind ze eigenlijk net zo leuk. (Al heb ik bewust de hele schoen niet op de foto gezet, want m’n eerste draagbeurt is in een waar bloedbad geëindigd.)

30 mei 2017 - Shoplog 13_zpsjrdyc3bv

Ten slotte nog dit setje ondergoed voor I. Voor € 5,00,- nam ik deze Primark-broekjes mee, omdat ik deze zomer toch een soort-van zindelijkheidstraining met I. wil uit gaan voeren. En als het straks warmer en warmer wordt is het slapen in alleen een luier en onderbroek natuurlijk ook gewoon superlekker.

Zo, dat was ‘m weer voor deze maand. Nu heb ik écht alleen nog maar sandalen (of slippers) en een setje nieuwe sokken voor I. nodig en dan kunnen wij er deze zomer helemaal tegenaan! I. schommelt qua maat tussen 22 en 23, dus als iemand een leuke tip heeft hoor ik dat graag.

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

3 reacties

  • Reply Basic shirts geshopt • daarwaseens.nl 11 juli 2017 at 21:27

    […] naar wat ik eerder al aan zomergarderobe voor I. scoorde, bekijk dan deze blogs: shoplog #1 en shoplog #2. Deze eerdere blogs bevatten aankopen van o.a. H&M, Wibra, de Primark en Het Goed. (Helemaal […]

  • Reply Dit was mei '17 5 juni 2017 at 06:31

    […] plaatste ik een shoplog (met kleertjes voor I.) online. En omdat het wel beviel, volgde er al snel een tweede (met daarin mijn aankopen van o.a. Wibra, Primark en de […]

  • Reply Lenneke 4 juni 2017 at 18:44

    Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik wou dat ik shoppen echt leuk vond…

  • Laat een reactie achter