13 juni 2017

Zomerse wishlist voor I.

Geplaatst in: voor je kind

Zomerse wishlist

Na het delen van mijn twee shoplogs vol kinderkleding, zou je denken dat die zoon van mij al láng genoeg items heeft om de hele zomer mee door te komen. Klopt natuurlijk ook wel, maar omdat ik niets zo leuk vind als het online windowshoppen, deel ik vandaag nog een aantal zomerse items van mijn wishlist met jullie. Happy summer!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het vinden van leuke kleding voor (kleine) jongens toch wel steeds gemakkelijker begin te vinden. Want eindelijk mag ik het schap met de welbekende berenkleding links laten liggen en me richten op de outfits voor de iets oudere kinderen. Precies wat ik leuk vind en daarom deel ik in dit blog nog een aantal zomerse tips met jullie. (Is de H&M bij jullie ook zo’n favoriet?)

 1. Toen ik – zo voelt het – járen geleden zwanger was van I. vond ik het een sport om in zoveel mogelijk bandshirts mijn buikfoto’s te kunnen maken. Dit shirt met print van de Rolling Stones van daarom niet op mijn zomerse wishlist ontbreken.  € 9,99-, (H&M).
 2. Omdat ik de berenjassen een beetje zat begin te worden, ‘moet’ ik eigenlijk nog een leuke zomer- en najaarsjas voor I. op de kop tikken. Hoewel ik normaal gesproken altijd van de parka’s en nette jasjes ben, vind ik dit groene pilotenjack ook wel heel erf tof. En ik wed dat het I. erg mooi zal staan. € 17,99-, (H&M).
 3. Voor het echt warme weer mogen sandalen niet ontbreken. Dit model bruine sandaaltjes vind ik wederom erg leuk (en betaalbaar!) € 12,99- (H&M).
 4. En ook deze grijze sneakers mogen zo mee naar huis. € 12,99-, (H&M).
 5. Streepjes blijven leuk! € 14,99-, (H&M).
 6. En voor de late avonden is dit witte shirt met opdruk natuurlijk ook een must. € 7,99-, (H&M).
 7. Omdat er heel wat shirtjes doorheen gaan in zo’n warme week, kan ik tegen een extra set shirts helemaal geen nee zeggen. Leuk op een kort broekje of een felgekleurde spijkerbroek (zie shoplog nummer 2) € 7,99-, (H&M).
 8. Een lekker fris broekje! Waar ik normaal gesproken snel voor een donkere kleur kies, vind ik dit gele broekje ook wel erg gaaf. Komen die bruine benen natuurlijk nóg beter in uit.. € 7,99-, (H&M).
 9. En iets veiliger, maar natuurlijk ook tof: een chinoshort in het beige. € 7,99-, (H&M).

Is de zomerse garderobe voor jouw kroost al compleet? Shop je graag bij de H&M of kies je (bewust) voor andere merken en winkels?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reply Tamarsh 18 juni 2017 at 10:26

  Leuke kleertjes hoor! Ik heb wat outfits gescoord bij de Zara en Wibra! De H&M heeft ook tijd wel wat leuks er tussen zitten!

 • Reply Daisy Dingen 13 juni 2017 at 21:55

  Wat een leuke kleertjes! Ik vind die lichte kleurtjes ook heel erg leuk (voor mijn dochter dan met meer roze erbij), maar vind het dan wel altijd lastig met vuil worden haha.

 • Laat een reactie achter