3 juli 2017

Populair in 2017: dit lazen jullie graag

Geplaatst in: blogs en tags, overzicht en terugblik

Populaire blogposts in 2017

Met alweer de maand juli op de kalender kunnen we wel met z’n allen stellen dat het jaar voorbij aan het vliegen is. De zomer is in volle gang, hier en daar genieten kinderen al van hun schoolvakanties en voor je het weet schakelen we over op het dragen van herfst- en wintermode. In dit blog blik ik samen met jullie terug op weer een nieuw halfjaar bloggen en de berichten die het erg goed gedaan hebben.

Afbeelding via Shutterstock.

Ik trap dit blog af met een artikel over schoenen. In januari dit jaar schreef ik namelijk over de schoenencollectie van Studie Maison en deelde daarbij een paar mooie foto’s van het merk met jullie. En nog steeds vind ik niet alleen de schoenen, maar ook de campagnefoto’s erg tof.

Studio Maison

Het artikel zelf kun je hier vinden.

In februari (het loopt wel mooi op zo, of niet?) liet ik mijn lange haar afknippen. Niet omdat ik per se voor kortpittig en mamma-achtig wilde gaan, maar omdat ik wel eens wat anders wilde proberen. Een bevriende kapster zette de schaar in mijn haar en voilà, de schuine bob was een feit. Eigenlijk wilde ik het overgebleven haar nog aan een goed doel schenken, maar omdat mijn vlecht net te kort bleek te zijn, ligt ‘ie tot op de dag van vandaag in de boekenkast te pronken. Als je trouwens benieuwd bent naar mijn haardracht van 2006 tot nu, moet je zeker even dit blog over mijn kapsels bekijken.

27 februari 2017 - Collage haar

Lees hier verder.

Dan op drie het blog over de onaangekondigde gezinsuitbreiding. Want toen ik op een dinsdag in mei in mijn berging keek, vond ik daar niet alleen mijn eigen kat, maar ook haar twee jongen terug. Inmiddels zijn de twee kittens een week of zes oud en rennen ze voorzichtig door de kamer heen. En omdat ik besloten heb om beide exemplaren te houden, wordt het hier alleen nog maar gezelliger natuurlijk.

Katten

Bekijk hier meer foto’s van het kleine grut en blik terug op het bevallingsverhaal.

Begin juni schreef ik over de gebroken nachten die ik met mijn zoon heb meegemaakt. En dan niet de nachten waar elke nieuwbakken ouder mee te maken krijgt, maar heel heftige avonden met ontroostbaar huilen en iets dat op slaapwandelen lijkt. Omdat ik andere vaders en moeders een hart onder de riem wil(de) steken, schreef ik mijn ervaringen op en probeerde zo meer over nachtangst duidelijk te maken.

Nachtangst

Klik hier voor het hele artikel.

Veranderingen, zo nu en dan kunnen we ze hard gebruiken. Dus toen ik niet meer voor de klas hoefde te staan, besloot ik om dit blog (achter de schermen) flink onder handen te nemen. Er wordt dan wel niet op dagelijkse basis geschreven, maar áls ik dan een verse blog publiceer gaat ‘ie wel vaker over het moederschap of mijn grote hobby: lezen.

Veranderingen voor daarwaseens.nl

Het hele artikel vind je hier terug. De afbeelding uit het artikel is van Shutterstock afkomstig.

Ook het stuk waarin ik schrijf over de blogs die ik graag volg, werd goed ontvangen. En dat snap ik natuurlijk best, want ook ik vind het altijd erg leuk om over blogs en nieuw leesvoer te lezen. Tips zijn namelijk altijd welkom.

Leuke blogs

Bekijk het hele artikel hier. De afbeelding is van Shutterstock afkomstig.

En als laatste terugblik in dit rijtje: het blog over ‘Alle ballen in de lucht’. In dit bericht geef ik namelijk antwoord op verschillende vragen die gaan over het in de lucht houden van alle ballen als je moeder bent (en een huishouden runt, veel wasjes moet doen en opvouwt en heel misschien ook nog wel wat met de me-time voor jezelf wil doen). Want daar komt echt genoeg bij kijken!

IMG_3287-2

Het hele artikel vind je hier terug.

Op naar een nieuw halfjaar!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reply Populair op daarwaseens - Welke blogs deden het goed de afgelopen tijd? • daarwaseens.nl 6 september 2017 at 06:30

  […] tijdje geleden schreef ik over de zes populairste blogs van 2017. Voor het blog van vandaag duik ik nog iets dieper in de archieven, want dit zijn de tien artikelen […]

 • Reply Dit was juli '17 • daarwaseens.nl 1 augustus 2017 at 11:14

  […] startte de maand met een blog over de meest populaire posts van het afgelopen halfjaar. Het bleek dat jullie onder andere de blogs over nachtangst, mijn verschillende haarkleuren en […]

 • Reply Madelon 3 juli 2017 at 07:22

  Wat een leuk overzicht. Ik heb veel artikelen gemist omdat ik een tijdlang afwezig was, dus ik ga ze ook even lezen :)

 • Reply evelien 3 juli 2017 at 07:10

  Wat een leuke artikels! Oh wat een origineel artikel over je verschillende haartypes. Leuk!!
  Ik ga ze eventjes lezen. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.