26 augustus 2017

Lucky No.7 – Go Blue

Geplaatst in: voor je kind

Go blue

Zoals jullie wellicht wel weten, krijg ik als halve momblogster ook de nodige persberichten over kinderkleding- en speelgoed binnen. Superleuk natuurlijk, want dat betekent dat ik al vroeg in het seizoen weet hoe de nieuwe mode eruit zal komen te zien. Vandaag deel ik daarom items uit de ‘Go blue’ collectie van Lucky No.7. Wees gewaarschuwd: dit artikel bevat veel leuks voor kleine jongens!

Afbeeldingen via PR4kids // Fotograaf Amersfoort Studio 033 Thomas Thijssen

Lucky No.7 – Go Blue

Zo lang kinderen nog kinderen zijn, hoeven ze wat mij betreft niet altijd sjiek en opgedoft de deur uit. Nee, ik vind een simpel broekje en shirt erop vaak meer dan voldoende. Want nu I. nog volop buitenspeelt, valt en stoeit, kan hij dat maar beter in gemakkelijk zittende kleding doen. En wat gemakkelijk en simpel betreft zit je met deze Go blue collectie ook wel snor. Enne, denk je niet dat die pakjes stiekem ontzettend zacht aanvoelen?

Kijk mee naar de nieuwste collectie:

Go blue

Go blue

Go blue

Go blue

Go blue

Go blue

Go blue

Go blue

Zeg nou zelf: dit laatste pakje is toch wel erg stoer én schattig..

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reply Dit was augustus '17 - Een terugblik op Wildlands & mijn favoriete reisbestemmingen • daarwaseens.nl 1 september 2017 at 06:31

    […] slotte deelde ik de (winter)collecties van twee toffe merken kinderkleding met jullie: de ‘Go Blue’ van het merk Lucky No.7 en ‘Space Oddity’ van […]

  • Reply Saskia 29 augustus 2017 at 09:57

    Wat een stoer pakje!

  • Laat een reactie achter