22 augustus 2017

Shoplog: Sale bij Wibra!

Geplaatst in: voor je kind

Sale bij Wibra

Hollandse zomer of niet: ik denk dat ik sinds de komst van I. voor het eerst weer zo vaak met nieuwe items voor hem thuiskom. En ach, het kind groeit en knoeit en omdat veel items behoorlijk budget en sale zijn, kan ik veel ook maar moeilijk laten liggen. Ik ga er maar gewoon van uit dat we in 2018 een stralende zomer tegemoet gaan en we veel van deze items kunnen hergebruiken. ;)

Sale bij Wibra

Sale bij Wibra

Zoals ik in de titel van dit blog heb aangekondigd, bevat dit overzicht alleen items die ik (in de sale) bij de Wibra heb gescoord. En echt, moeders: ik kan het jullie van harte aanbevelen daar nog even naar binnen te wandelen, want op veel kledingstukken gaat er nog eens extra korting af. Zodoende kostte dit shirt nog maar € 1,25-, en da’s natuurlijk een fijne prijs voor een T-shirt waarin geleefd mag worden.

Sale bij Wibra

Dit hemdje kostte € 1,50-, en ga ik denk ik als slaap- of strandshirtje gebruiken. (Want voor het buitenspelen vind ik dit soort kledingstukken net iets te bloot, of zo.)

Sale bij Wibra

Ook dit grijze T-shirt ging voor € 1,25-, mee naar huis. Omdat deze maat (een 92) behoorlijk groot uitvalt, verwacht ik stiekem dat ik ‘m volgend jaar nog eens uit de kast kan trekken.

Sale bij Wibra

Ook dit shirt in maat 92 valt vrij groot uit en kan ongetwijfeld nog een tweede zomer mee. Voor het prijsje van € 1,00-, kon ik ‘m niet laten hangen. En vergeet niet: shirts met beestjes doen het op deze leeftijd al-tijd goed bij kleine jongens. ;)

Sale bij Wibra

Dit basic shirt kostte maar € 0,50-, ook geen geld natuurlijk. (Hier wordt trouwens ook wel vaak iets aangeschaft onder het mom van ‘kleding voor bij oma’ dus lang niet alle kledingstukken blijven ook daadwerkelijk in mijn huis rondslingeren. Goed excuus om te shoppen, toch? ;))

Sale bij Wibra

Dit broekje is volgens mij het duurste item van de buit. Voor het bedrag van € 3,00-, kon ik ‘m niet aan het kledingrek laten hangen. Niks mis met een beetje bruine benen kweken, toch?

Sale bij Wibra

Omdat we deze zomer natuurlijk wel in Nederland doorbrengen en het hier echt niet altijd stralend zonnig is, is een warme trui of sweater ook wel fijn. We kochten ‘m op de groei en hopelijk heeft I. hier in het najaar en in de winter nog veel plezier van. Voor € 2,50-, ging ‘ie mee naar huis.

Sale bij Wibra

Voor maar € 0,75 gingen ook deze slippers met ons mee naar huis. Ik heb dan wel geen idee of I. dit setje echt vaak gaat dragen, maar voor de prijs vond ik het het proberen waard. We namen trouwens ook nog een set waterschoentjes in maat 24 mee (prijs € 2,99-,) en die schoenen zijn min of meer wel een succes. I. trekt ze in ieder geval vaak aan als we ’s ochtends op bed liggen wakker te worden. Want wie draagt er nou geen waterschoenen in zijn bed! ;)

Sale bij Wibra

En ten slotte dit groene shirt dat voor € 1,25-, op de stapel belandde. Er bevindt zich trouwens ook al een grijs exemplaar in de was, maar neem maar van mij aan dat ook dit item niet al te veel gekost heeft en heel sale-waardig was.

Ik ben echt dik tevreden met I.’s nieuwe garderobe en hoop stiekem op een nazomer als vorig jaar. Dan vergeten we al die regenbuien van deze maand gewoon effe en zonnen we heel september nog even uit. Lijkt me een strak plan, wat jullie?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reply Dit was augustus '17 - Een terugblik op Wildlands & mijn favoriete reisbestemmingen • daarwaseens.nl 1 september 2017 at 06:31

  […] deelde ik maar liefst twee keer een shoplog: eentje vol items voor I. die mijn moeder en ik bij de Wibra scoorden en eentje met shirts en chillkleding die ik zelf in de […]

 • Reply Saskia 23 augustus 2017 at 18:56

  Wat een leuke items heb je gekocht! Sale is altijd goed ;-)

 • Reply Sammie 22 augustus 2017 at 17:03

  Wat een hoop stoere shirts! Erg leuke aankopen voor de kleine grote man :)

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.