30 augustus 2017

Vlieg de ruimte in met de ‘Space Oddity’ collectie van nOeser

Geplaatst in: voor je kind

Wintercollectie nOeser '17

Zachte stofjes en neutrale kleuren: als er iets is dat ik mooi vind qua kinderkleding is het dat wel. En laten mijn twee favorieten nou ook in de wintercollectie van nOeser aan bod komen. Om je alvast een (goede) indruk van de nieuwe wintercollectie te kunnen geven, heb ik een aantal van mijn favoriete foto’s voor jullie geselecteerd. Kijk je met me mee?

Afbeeldingen via PR4kids.

Wintercollectie nOeser ’17

Wintercollectie nOeser

Zo’n haarband lijkt me niet per se heel praktisch, maar maakt het plaatje natuurlijk wel helemaal af.

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Deze outfit vind ik in zijn geheel ook al zo leuk. Doe mij dat shirt, die broek en die schoenen maar hoor!

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

Outfitje voor Kerstmis? Wel heel stoer zo met die ster.

Wintercollectie nOeser

Wintercollectie nOeser

En doe mij dit zachte broekje dan ook maar. Jammer dat I. hier al te groot voor is, maar toch.. ;)

Wintercollectie nOeser

De wintercollectie van nOeser is verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 augustus 2017, staan er al een aantal items op jouw wishlist? De broekjes en shirts ogen in ieder geval heerlijk zacht en warm. Aanradertje?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reply Anna Maria 30 augustus 2017 at 12:35

    die haarband is inderdaad heel leuk alleen inderdaad is super onhandig ;)

    • Reply Olga 31 augustus 2017 at 11:07

      Alleen leuk voor een foto zeg maar ;)

    Laat een reactie achter