1 september 2017

Dit was augustus ’17

Geplaatst in: overzicht en terugblik

Augustus '17

Wanneer ik voor het eerst een blog bezoek en denk ‘Wauw, dit is leuk leesvoer!’ wil ik het liefst alles kunnen lezen. Soms kan ik daar de tijd voor nemen, maar meestal niet. (Want: kind dat buiten wil gaan spelen, katten die gevoerd willen worden.) Een overzicht van artikelen die je echt gelezen moet hebben, zou dan eigenlijk wel heel handig zijn. Ben jij hier toevallig voor het eerst of heb je gewoon nog niet alles (bij) kunnen lezen? Dan word je vandaag op je wenken bediend.

Dit was augustus ’17!

Weinig blogjes dit keer (iets met komkommertijd en zo), maar nu september weer voor de deur staat, heb ik mijn inspiratie en motivatie weer helemaal paraat. Komt ‘ie dan, de terugblik op augustus ’17:

Het bloggen in augustus startte met een terugblik op de maand juli. Een maand waarin ik o.a. schreef over peuterdrama’s en toffe huisvesting voor je kat (of hond).

Daarna bleef het ruim twee weken stil op dit blog en schreef ik alleen kort over I.’s bezoek aan Wildlands in Emmen en mijn wishlist wat het maken van reizen betreft. Zo wil ik ooit nog eens naar Wenen en Dublin toe en raadde ik jullie steden als Antwerpen en Barcelona aan.

Ook deelde ik maar liefst twee keer een shoplog: eentje vol items voor I. die mijn moeder en ik bij de Wibra scoorden en eentje met shirts en chillkleding die ik zelf in de sale bij H&M op de kop tikte.

Wie nog iets te lezen zoekt, doet er goed aan de derde editie van Gelezen door te nemen. In dit blog bespreek ik namelijk weer een aantal (gekregen) boeken die ik de afgelopen weken gelezen heb.

Ik blikte terug op week 33 & 34 en schreef over 25 levensvragen. Klik vooral door als je wilt weten of ik team Spice Girls of Backstreet Boys was en wat de belangrijkste les is die ik tot nu toe geleerd heb.

Ten slotte deelde ik de (winter)collecties van twee toffe merken kinderkleding met jullie: de ‘Go Blue’ van het merk Lucky No.7 en ‘Space Oddity’ van nOeser.

Kort maar krachtig en dat was ‘m dus ook weer voor deze maand. Verzoekjes voor blogs staan altijd open en tips zijn natuurlijk net zo welkom. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne zomervakantie én komkommertijd achter de rug hebben en er deze maand weer fris tegenaan kunnen gaan!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reply Dit was september '17 • daarwaseens.nl 2 oktober 2017 at 22:07

  […] In augustus bleef het allemaal een beetje stil op dit blog. Iets met komkommertijd en op de dagen dat het lekker zonnig was, zat ik natuurlijk veel liever buiten op het stoepje met een boek in plaats van binnen achter de laptop. Wat ik deze maand schreef, lees je terug in dit overzicht. […]

 • Reply Nesrin 1 september 2017 at 16:46

  De 25 levensvragen tag is leuk, wich reminds me dat ik Love Actually echt moet zien. De maand augustus ging voor mijn gevoel heel langzaam en dit vond ik heel fijn ;-)

 • Reply Lenneke 1 september 2017 at 08:48

  Natuurlijk had ik alles al gelezen. :-) Fijn om te zien dat je er zin in hebt om weer volle bak en geïnspireerd aan de slag te gaan! Ik ben vandaag weer begonnen met bloggen en ben enthousiaster dan ooit. Wat is schrijven toch fijn.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.