6 september 2017

Populair leesvoer op daarwaseens.nl

Geplaatst in: blogs en tags

Populair op daarwaseens.nl

Een tijdje geleden schreef ik over de zes populairste blogs van 2017. Voor het blog van vandaag duik ik nog iets dieper in de archieven, want dit zijn de tien artikelen die jullie ’t meest gelezen hebben.

Afbeelding via Shutterstock.

Populair op daarwaseens

1. Op de eerste plek, en dat al heel lang, staat dit artikel over mijn kledingstijl:

What I could wear

In 2014 schreef en deelde ik een blog over mijn kledingstijl. Hoewel het bericht dus al ruim drie jaar oud is, doet ‘ie het volgens de statistieken nog steeds heel goed. En dat vind ik stiekem best leuk, want de stijl van de dames op de foto’s is eigenlijk nog steeds mijn stijl. Tof om te ontdekken dat sommige dingen dus helemaal niet veranderen (als je ouder wordt).

2. Op de tweede plek staat een artikel over fluffy babypakjes. Zo uit mijn hoofd was dit ook één van de eerste betaalde artikelen die ik voor dit blog schreef en daarom is het best grappig te ontdekken dat het bericht nog steeds regelmatig gelezen (en gevonden) wordt.

3. Daarna is het de beurt aan een recenter artikel, namelijk het blog waarin ik Saartje (= kat) aan jullie voorstel. Ik publiceerde dit bericht natuurlijk wel als enorme clickbait en snap dus heel goed waarom ‘ie zo hoog op de lijst staat.

4. Op plek vier een heel persoonlijk artikel dat ik vorig jaar over m’n burn-out en het herstel ervan schreef. Eerder dit jaar deelde ik ‘m nog een keer op mijn Facebook-pagina en pas toen ontdekte ik wat voor een impact die burn-out op mijn leven heeft gehad. Ik moet namelijk nog steeds wel eens een stap terugdoen en merk dat lang niet iedereen in mijn omgeving het ‘waarom’ begrijpt. Jammer, maar helaas.

5. In heel mijn blogcarrière heb ik slechts één filmpje opgenomen en op dit blog gepubliceerd. In verband met lesgeven en leerlingen heb ik ‘m uiteindelijk op privé gezet, maar het artikel plus screenshot vind je nog altijd hier terug. Voor wie het filmpje destijds gemist heeft: het gaat over mijn rol als alleenstaande moeder, mijn angsten en of ik mijzelf wel/niet stoer durf te noemen. (En nog wel meer hoor, maar dat weet ik niet zo precies meer te benoemen.)

6. Op de zesde plaats staat mijn review over de Mutsy Igo-kinderwagencombinatie. Welke wagen ik wilde hebben en welke kleur hij precies moest hebben, wist ik tijdens de zwangerschap van I. eigenlijk al heel lang. Toch kocht ik de wagen pas één week voordat I. geboren werd en geloof me: die stress eens en nooit weer. Waarom ik voor deze kinderwagencombinatie koos en wat ik ervan vind, lees je in dit uitgebreide artikel terug. Enne, nog steeds ben ik dik tevreden met mijn aankoop!

7. Pas op de zevende plek (en dat terwijl het nieuws zo groot was!) de geboorteaankondiging van I. Ik weet het nog goed hoor: zo lig je op bed te slapen, zo breken je vliezen en zo houd je nog geen acht uur later je baby in je armen. Mooi en ook heel bijzonder.

8. Om jullie de inhoud van het achtste populaire artikel te kunnen laten zien, moest ik eerst een heleboel foto’s opnieuw importeren. In dit blog deelde ik namelijk een lading foto’s uit maar liefst twintig plogs (= photoblogs) die ik daarvoor geplaatst had. Wat een werk jongens, wat een werk!

9. Op nummer negen het blog over de tien jaar geleden-tag. Uiteraard met foto’s van een toen nog jonge en roodharige Olga.

10. En ten slotte het tiende blog over de toffe schoenencollectie van Studio Maison. Schoenen die ik met mijn maatje 35/36 misschien zelf ook nog wel aan zou kunnen trekken. ;)

Populair leesvoer op dit blog in een notendop besproken. En wat voor soort blogs/artikelen lees jij ’t liefst (terug) op een blog? Verzoekjes en tips zijn uiteraard welkom. Nog een fijne dag toegewenst en hopelijk tot snel!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reply Nienke 8 september 2017 at 20:18

  Super leuk artikel! Ik heb er een aantal open gezet, om nu lekker te lezen.

 • Reply Anna Maria 6 september 2017 at 19:03

  Wat super leuk om te zien!

 • Reply Jenn 6 september 2017 at 15:46

  Leuk zo’n overzicht!

 • Reply evelien 6 september 2017 at 07:28

  wat leuk om zo de blogjes op een rijtje te zetten!
  Wat grappig dat het blogje van drie jaar geleden over je kledingstijl het meest populair is :)
  Liefs,
  Evelien

  • Reply Olga 6 september 2017 at 20:21

   En grappig dat ik de kleding nog steeds tot mijn stijl reken :)

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.