9 september 2017

Room Seven – Wintercollectie ’17

Geplaatst in: voor je kind

Wintercollectie van Room Seven

Dat ik Room Seven een tof merk vind, liet ik al eens eerder op dit blog doorschemeren. En dat Room Seven naast fijne items voor de kinderkamer ook nog eens gave kleding ontwerpt, is helemaal mooi meegenomen. Kijk je mee naar wat je deze winter van het merk kunt verwachten?

Afbeeldingen via PR4kids.

De wintercollectie van Room Seven wordt gekenmerkt door warme, nazomerse kleuren met hier en daar een vrolijke katten- of konijnenkop om het af te maken. Ik mag dan wel geen dochter(s) hebben, leuk vind ik deze kledingstukken zeker weten. En nu ik toch zo positief aan het woord ben: ook de hele fotoshoot mag wel een complimentje krijgen. Want die peuters en kleuters zijn toch om op te vreten?

De prijzen van de items in dit blog liggen tussen de vijftig en zeventig euro. Een tikje duur als je het mij vraag, maar.. dat heeft een enkele moeder hier vast wel voor over. Wat vind jij van deze winterse outfits? Ik laat je in ieder geval een aantal van mijn favorieten zien:

De wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Wintercollectie van Room Seven

Kende jij het merk Room Seven al? En wat vind je van deze ‘kattige’ wintercollectie?

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reply Dit was september '17 • daarwaseens.nl 2 oktober 2017 at 22:07

  […] Ik heb al wel eens vaker laten doorschemeren dat ik Room Seven een heel tof merk vind. Room Seven verkoopt namelijk heel mooi (en stoer) beddengoed én sinds kort ook kinderkleding. Omdat ik op slag verliefd werd op de mooie meidenkleding die zij deze herfst en winter aanbieden, wijdde ik er een speciaal artikel aan. Kijk en oordeel zelf. […]

 • Reply Anna Maria 12 september 2017 at 07:06

  Wat schattig, vooral dat gele vest :D

 • Reply Indira 10 september 2017 at 10:34

  Ahh zo schattig! Lijkt me wel een merk om te onthouden!

 • Reply Lenneke 10 september 2017 at 06:33

  Voor deze kleding wil ik bijna een kind.

 • Laat een reactie achter