31 oktober 2017

10 X Jongenscadeaus

Geplaatst in: voor je kind

Jongenscadeaus

Als het op het kopen van kindercadeaus aankomt, ben ik denk ik niet de enige ouder die snel naar iets grijpt wat hij/zij zelf eigenlijk óók erg leuk vindt. Want al nader ik de dertig in een rap tempo, de speelgoedafdelingen met Barbies en LEGO (DUPLO) weten mij nog altijd flink te boeien. En dus kan ik mij prima verplaatsen in de wensen van een kind en vind ik het kopen van cadeautjes voor mijn kroost soms een waar feestje. ;)

Met Sinterklaas, de verjaardag van I. en Kerstmis voor de deur heb ik dit jaar besloten om het inslaan van cadeautjes toch maar wat te vervroegen. Ik ben namelijk zo’n uitsteller die op 5 december vlak voor sluitingstijd als een gek door de Action en Bruna sjeest op zoek naar presentjes en met inmiddels twee kleine kinderen is dat natuurlijk niet meer te doen.

Precies daarom deed ik de afgelopen tijd al wat research op het internet en wandelde ik zaterdag op mijn gemak naar de stad toe om nog meer inspiratie op te doen. Als moeder van (nu) twee jongens heb ik dan wel niet zo heel veel op de Barbieafdeling te zoeken, DUPLO en andere bouwtoestanden worden hier door ten minste één kindje ontzettend gewaardeerd. En mij hoor je niet klagen, want ik vind al die dozen met DUPLO namelijk net zo leuk en interessant. Er wordt hier thuis dan ook naar hartenlust met diverse sets gespeeld en zelfs de items die via de kringloop gescoord worden, zijn een groot succes. En ik doe vrolijk mee hoor!

Ook dit jaar zal het Deense speelgoedmerk geen verlies lijden, want ik heb tijdens mijn winkelronde al de nodige leuke sets voorbij zien komen. En ook merken als Ban Bao of Abrick lijken me best tof. Dat is allemaal vergelijkbaar qua stenen en voor een driejarige ongetwijfeld allemaal even leuk. Sets die het voor dit jaar sowieso zijn geworden zijn de DUPLO politiewagen en brandweertruck, want met boeven en brandjes weet I. zich wel raad.

En behalve het ritueel om naast speelgoed ook boekjes te geven, krijgt I. dit jaar ook zijn eerste echte kinderfiets cadeau. Van wie, zijn moeder of zijn grootouders, moet alleen nog even uitgedokterd worden, maar dat we met z’n allen al overal op internet hebben rondgeneusd naar een fietsje is een feit. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar zijn reactie als het eenmaal zover is!

Wat ik behalve de plastic blokken en een stoere fiets nog meer op het oog heb, deel ik (ter inspiratie) onderaan dit blog. Want ik ben vast niet de enige moeder die het de komende weken wel erg druk gaat hebben met het kopen van fantastische decembercadeaus. Komt ‘ie:

10 X Jongenscadeaus

Jongenscadeaus

DUPLO politiewagen € 15,99-, (Bart Smit)

Jongensfiets 12 inch € 79,95-, (Prijskiller)

Jongenscadeaus

Verf € 7,99-, (Bart Smit)

Jongenscadeaus

DUPLO brandweertruck € 27,99-, (Bart Smit)

Jongenscadeaus

Brandweerauto € 12,99-, (Bart Smit)

Jongenscadeaus

Dokter speelset € 5,95-, (Action)

Jongenscadeaus

Toet Toet Auto’s Koos Kiepwagen € 8,99-, (Intertoys)

Jongenscadeaus

Auto’s € 5,00-, (Hema)

Jongenscadeaus

Boek Dikkie Dik naar de dierentuin € 7,99-, (Bol.com)

Jongenscadeaus

Play-Doh speelklei € 5,99-, (Intertoys)

En, voel jij je tijdens deze decembermaandvoorpret alleen maar gestrest of soms ook weer een beetje kind worden?

Liefs Olga

Gesponsord bericht of ontvangen producten

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reply Ineke 7 november 2017 at 10:14

    Oooh de auto’s van hema zijn leuk voor misschien nog extra cadeautje want hier zijn de inkopen ook al gedaan :).

  • Reply Dit was oktober '17 • daarwaseens.nl 2 november 2017 at 21:57

    […] met het blog over tien toffe jongenscadeaus sloot ik de oktobermaand in blogs […]

  • Laat een reactie achter