17 oktober 2017

Shoptip: Kleed van Action

Geplaatst in: overig

Kleed van Action

Net als zo’n beetje iedereen die wel eens inkopen bij de Action doet, kom ook ik regelmatig met veel meer spullen thuis dan ik eigenlijk nodig heb. En je raadt het al: toen ik vorige week voor iets als kattenvoer en shampoo naar de Action ging, kwam ik daarom óók met dit toffe kleed thuis. Omdat ik zo’n budget shoptip natuurlijk niet voor mezelf wil houden, deel ik hem vandaag met jullie in dit blog.

Het kleed, waar ik eigenlijk per toeval tegenaan liep, kostte minder dan zeven euro en wordt in twee verschillende designs bij de Action verkocht. Op de website kan ik ‘m helaas niet als item vinden, maar wanneer je de pagina over woondecoratie opent, vind je rechtsboven wel een gedeelde foto van social media terug.

En ik moet eerlijk bekennen: dit keer verkopen ze naast de standaard kaarsen, windlichten en dienbladen écht veel leuks op het gebied van woondecoratie. Want naast dit kleed, spotte ik ook diverse plaids, grote kussens en leuke rekjes/trolleys om je meubels en woonkamer mee op te vrolijken.

Ook ik heb m’n nieuwste aanwinst gebruikt om onze woonkamer mee aan te kleden. Al vind ik het trouwens ook een tof item om naast het bed neer te leggen of een babykamer mee op te vullen. (Zeker wanneer er in het tapijt naast het babybedje een roze nagellakvlek zit.)

Kleed van Action, de foto’s

Kleed van Action

Een klein rolletje, meenemen wordt je wel erg gemakkelijk gemaakt.

Kleed van Action

Nadere inspectie van en door de kat.

Kleed van Action

Ik kon me bij een diameter van negentig centimeter eigenlijk niet zo’n goede voorstelling maken, maar zoals je op de volgende foto kunt zien, is dat nog best groot. 

Kleed van Action

Goedgekeurd, zoals je ziet. Ik ben trouwens van plan om van dit hoekje een speelhoek voor I. te maken. De verschillende cirkels op het kleed doen in ieder geval al dienst als wegen. Leuk toch, die kinderfantasie! 

Kleed van Action

Bevalt het kleed uiteindelijk niet, dan heeft er in ieder geval één iemand plezier van gehad. ;)

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reply Lenneke 20 oktober 2017 at 06:38

  Oh! Ik zoek nog een kleed, maar ben er niet zeker van of ik het leuk vind op die plek. Da’s nog best leuk proberen voor die paar euro.

  • Reply Olga 20 oktober 2017 at 20:51

   Bij de Wibra verkopen ze soortgelijke kleden die nog weer een slag groter zijn. Die kleden zagen er in de folder ook wel leuk uit, misschien is dat ook nog een tip? :)

 • Reply Jenn 17 oktober 2017 at 19:58

  Wat een mooi kleed!

 • Reply Sammie 17 oktober 2017 at 17:36

  Ziet er leuk uit, moet toch nodig weer eens naar de Action, ben er al veel te lang niet geweest.

  • Reply Olga 20 oktober 2017 at 20:52

   En dan kom je uiteraard weer thuis met veel meer spullen dan je eigenlijk wilde kopen!

 • Reply evelien 17 oktober 2017 at 07:45

  Wat een super cute kleed! En wat lief dat het kleedje direct was goedgekeurd. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Reply Olga 20 oktober 2017 at 20:52

   Ja, ik heb een goed testpanel thuis op de bank liggen..

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.