18 oktober 2017

Nature’s Collection, de najaarscollectie van Sweet Petit

Geplaatst in: overig

Najaarscollectie van Sweet Petit

De nieuwste collectie van Sweet Petit is er weer eentje om verliefd op te worden. Althans, als ik voor mezelf mag spreken, en verliefd ben ik zeker een beetje geworden. Want wie mij kent weet dat ik houd van kinderkleding in zachte kleuren met een knipoog naar vroeger. En dat is waar de Nature’s Collection zich dit najaar op richt. Kijk je mee?

Donkerrood- en blauw, gebroken wit en mintgroen zijn de kleuren die je dit keer in de collectie voor de new born en peuters terug ziet komen. De broekjes voorzien van een ribbel; de shirts van een bescheiden opdruk of letterprint. En zoals ik al opmerkte kun je in de huidige collectie ook een knipoog naar vroeger ontdekken. Want doen de overgooiers en tuinbroeken en dat koddige mutsje je niet een beetje aan een schooluniform van vroeger denken? Of heel misschien wel aan een babyfoto van je vader of moeder? Mij in ieder geval wel.

Ook wat het mixen en matchen betreft zit het wel goed. Want hoewel de shirts en broeken vrijwel allemaal van een passend item voorzien, kun je de kledingstukken ook prima met een andere stof of een ander printje combineren.

Dat ik nu voor de tweede keer een baby in het nieuw mag steken, komt me met het bekendmaken van deze najaarscollectie trouwens wel goed uit. Ik heb namelijk veel kleding van I. opnieuw gebruikt en heb daarom weinig nieuwe stukken aangeschaft. Het oude met wat nieuws combineren, vind ik dus een prima excuus voor een middagje winkelen. ;)

De najaarscollectie van Sweet Petit

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Nature’s Collection

Dat ik binnenkort weer eens de Prénatal induik, is inmiddels wel duidelijk. Maar van welk merk en welke collectie gaat jouw hart nu echt sneller kloppen? 

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reply Nieuw: Prénatal Newborn Classic • daarwaseens.nl 15 november 2017 at 06:30

  […] van de pakjes. Ik houd namelijk niet echt van druk, bedrukt en schreeuwerig en vind kleding met een knipoog naar vroeger dan ook erg […]

 • Reply Anna Maria 20 oktober 2017 at 11:20

  Wat schattig zeg, mijn hart gaat altijd sneller kloppen van de kleertjes van Zara, daar hangt ook drie kwart van hier in de kast. (behalve de hele dure kledingstukken dan)

  • Reply Olga 20 oktober 2017 at 20:50

   In ons centrum helaas geen Zara en omdat ik de website nooit zo handig vind, weet ik eigenlijk niet echt wat er daar in de schappen hangt. Maar als het een beetje op deze Prénatalstijl lijkt, klinkt het wel goed :)

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.