2 oktober 2017

Dit was september ’17

Geplaatst in: overzicht en terugblik

September '17

Wanneer ik voor het eerst een blog bezoek en denk ‘Wauw, dit is leuk leesvoer!’ wil ik het liefst alles kunnen lezen. Soms kan ik daar de tijd voor nemen, maar meestal niet. (Want: kind dat buiten wil gaan spelen, katten die gevoerd willen worden.) Een overzicht van artikelen die je echt gelezen moet hebben, zou dan eigenlijk wel heel handig zijn. Ben jij hier toevallig voor het eerst of heb je gewoon nog niet alles (bij) kunnen lezen? Dan word je vandaag op je wenken bediend.

September 2017, wat zullen we daar nu eens over vertellen.. Want o, wat heb ik jullie verrast met de geboorte-aankondiging van spruit nummer twee. Dat en natuurlijk meer in deze terugblik op de maand september.

Dit was september ’17!

In augustus bleef het allemaal een beetje stil op dit blog. Iets met komkommertijd en op de dagen dat het lekker zonnig was, zat ik natuurlijk veel liever buiten op het stoepje met een boek in plaats van binnen achter de laptop. Wat ik deze maand schreef, lees je terug in dit overzicht.

Ik schreef een blog over mijn vintage schoenen, grootste miskoop en deelde beeldmateriaal van mijn nieuwste aanwinst met jullie. Van Manfield mocht ik namelijk een paar schoenen (of laarzen) naar keuze uitzoeken en zodoende kwam ik bij dit paar zwarte laarzen uit.

Met de weekoverzichten ging het de afgelopen maand erg lekker. Ik hield aan de hand van mijn gemaakte foto’s namelijk precies bij wat ik deed en dat resulteerde in een weekoverzicht van week 35, week 36 en een dubbel verslag van week 37 en 38 in één. In dat laatste blog vind je trouwens ook een heleboel foto’s van mijn kraamweek terug. #TipVanFlip

Nog meer persoonlijks verscheen er op 5 en 15 september. Ik schreef namelijk een persoonlijk stuk over mijn kijk op het zindelijk worden en hoe ‘wij’ dat hier aangepakt hebben én kondigde natuurlijk de geboorte van I.’s kleine broertje aan. Voor velen een verrassing, maar ik hoop dat de verbazing inmiddels voor acceptatie heeft plaatsgemaakt. ;) Wij zitten in ieder geval nog gezellig op een wolk en ik kan alleen maar zeggen dat ’t nu helemaal goed gaat.

Mag ik effe zeiken? – Ja dat mag en wel speciaal in dit blog waarin ik meer vertel over eten dat ik niet te pruimen vind en de stomme buurkat die mijn huis terroriseert.

Altijd al willen weten welke artikelen het hier al jaren goed doen? Lees dan dit artikel over de populairste berichten van daarwaseens.nl.

Ik heb al wel eens vaker laten doorschemeren dat ik Room Seven een heel tof merk vind. Room Seven verkoopt namelijk heel mooi (en stoer) beddengoed én sinds kort ook kinderkleding. Omdat ik op slag verliefd werd op de mooie meidenkleding die zij deze herfst en winter aanbieden, wijdde ik er een speciaal artikel aan. Kijk en oordeel zelf.

En omdat ik het stiekem heel fijn vind weer mijn oude figuur terug te hebben, sloeg ik na de bevalling van G. al snel aan het online window shoppen. Wat ik deze herfst op mijn eigen wishlist plaats, heb ik in dit overzicht op een rijtje gezet.

Ik kan niet beloven dat ik zo snel na de bevalling alweer met een hele reeks nieuwe blogs aan kan komen zetten, maar ik doe mijn best. Daarvoor vind ik het schrijven en bloggen namelijk te leuk en als (nu) moeder van twee zit ik uiteraard boordevol verhalen. Ik wens je een fijne oktober en eventuele herfstvakantie toe!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reply Dit was oktober '17 • daarwaseens.nl 2 november 2017 at 21:57

  […] altijd blik ik in het nieuwe overzicht terug op de maand ervoor en wat ik toen zoal geschreven heb. In september blikte ik terug op blogs over week 35, week 36 en schreef ik een dubbel verslag over week 37 en […]

 • Reply Anna Maria 4 oktober 2017 at 11:24

  September, ik had nooit verwacht dat er een blogje zou komen dat er een 2e was geboren, te leuk!!! Ben ook benieuwd naar al je verhalen maar rustig aan.

  • Reply Olga 4 oktober 2017 at 20:15

   Toevallig ligt de kleine man nu te slapen en ga ik daarom maar eens proberen om het verhaal over de bevalling online te plaatsen. Hoop ‘m als alles meezit morgen te kunnen publiceren :)

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.