10 december 2017

Dit was november ’17

Geplaatst in: overzicht en terugblik

November '17

Hi allemaal, daar ben ik weer! En dit keer met het nieuwe maandoverzicht van november ’17, vers van de pers. Met zo’n newborn baby in huis is het trouwens wel even aanpoten: er gaan dagen voorbij dat ik social media niet eens bekijk en dagelijks ‘effe’ bloggen schiet er vaker dan ik wil bij in. 

Dit was november ’17!

Natuurlijk werd er als vanouds op de voorgaande (blog)maand teruggeblikt. Een maand waarin ik schreef over mijn thuisbevalling, de Action en tien toffe tips voor jongenscadeaus met jullie deelde.

Een dosis blijheid vind je hier; foto’s van mijn Instagram-account én een plog mochten dit keer ook niet ontbreken. Ik schoot namelijk wat plaatjes een stukje buurt (nog relatief onbekend) en sliep die nacht heerlijk op een setje nieuw beddengoed. Als je trouwens wilt weten wat je hier als ‘ekte ekte’ toerist eens zou moeten bekijken, vergeet dan niet om dit blog over Assen eens door te nemen. Hier vind je namelijk #tips voor #hotspots die beslist de moeite waard zijn!

Tijd voor een tag en dus vulde ik de Post Pregnancy Tag (voor jullie) in. En daarna ging ik ook gelijk even met de spreekwoordelijke billen bloot door te schrijven over het type moeder dat ik ben. Ik ben namelijk zo’n moeder die..

Geen spon, maar wel handig: een review over het meerijdplankje voor de Mutsy Igo.

Hoewel ik het moderne leven echt wel weet te waarderen, ben ik ook van mening dat je niet alles wat er al was in een nieuw jasje moet steken. Een voorbeeld van dingen die je best in hun oude staat mag laten, zijn de kinderprogramma’s die ik vroeger bekeek. Niels Holgersson, Noddy, de Fabeltjeskrant: allemaal voorbeelden van leuke kinder-tv die langzaam aan in computergestuurde animaties veranderen. En ik vind dat meh en niet zo heel erg leuk, zoals je in dit blog kunt lezen.

En omdat ik die knipoog naar vroeger wel kan waarderen, ben ik waarschijnlijk ook zo’n fan van de eigen merkcollectie van Prénatal. Want zachte breisels, mutsjes en pastel vind ik toch wel heel erg leuk hoor!

Trouwen, gigantische taarten bakken en decoreren, een flinke reis met z’n tweeën en het laten zetten van een tatoeage: allemaal voorbeelden van dingen die ik onwijs tof vind, maar nog nooit heb gedaan. Wat staat er nog allemaal op jouw bucketlist?

De afgelopen maanden hebben jullie al het één en ander qua interieurveranderingen mee kunnen krijgen. En al vind ik dat er redelijk wat werk is verricht, het eindresultaat is voorlopig nog niet in zicht. Ik heb namelijk nog wel een lijstje met items die hier niet zouden misstaan en bepaalde klusjes moeten eigenlijk ook nog steeds geklaard worden. In het kader van interieurinspiratie zette ik wat voorbeelden van een Scandinavisch interieur op een rij.

En dat was ‘m alweer, de voorlaatste maand van het jaar! Op naar een maand vol lichtjes, gezelligheid en wie weet.. een dik pak sneeuw!

Liefs Olga

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reply Lenneke 16 december 2017 at 08:34

    Ik vind het sowieso knap dat het je lukt regelmatig te bloggen met twee kinderen, haha. Well done!

  • Reply Anna Maria 16 december 2017 at 04:31

    Leuk zo’n overzichtje :)

  • Laat een reactie achter