mode, shoppen en wishlist voor je kind

Little Wonder van Prénatal, enkele sfeerbeelden

Little Wonder

Babykleding, ik ben ongetwijfeld niet de enige moeder die daar (nog steeds) heel verlekkerd naar kan kijken. Omdat mijn beide jongens al lang geen baby’s meer zijn, blijft het natuurlijk alleen bij kijken en gelukkig vind ik dat net zo leuk. Mocht er dan iemand in mijn omgeving een baby krijgen, dan weet ik direct waar ik goed kan slagen voor een cadeau. Een kledinglijn die ik erg leuk vind, is de eigen collectie van Prénatal. Dit is comfy kleding in zachte en neutrale kleuren; dus geschikt voor elke baby. In februari lanceerde Prénatal de nieuwste newborn collectie, Little Wonder genaamd. Uit deze collectie laat ik graag een aantal sfeerbeelden zien, kijk je mee?

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Little Wonder

Het persbericht

Op 10 februari lanceerde Prénatal haar nieuwste newborn collectie, Little Wonder genaamd. Deze collectie is speciaal ontworpen met de aandacht voor comfort en een goede pasvorm voor je kleintje. De collectie is comfortabel en lief en voelt zacht aan op de huid van het kind. Items in deze collectie zijn voor jongens en meisjes bedoeld. Ook is er een gedeelte in uniseks kleuren uitgebracht. Alle items zijn in maat 44 tot en met 62 verkrijgbaar.

Belangrijke items

De collectie bestaat uit verschillende tinten beige en bruin die door jongens en meisjes gedragen kunnen worden. De beige tinten zijn mooi te combineren bij de items die ‘speciaal’ voor jongens (vergrijsd groen) en meisjes (vergrijsd roze) ontworpen zijn. De dessins op de kleding zijn grafisch, maar wel op een natuurlijke manier uitgewerkt. De collectie bestaat uit verschillende rompers, T-shirts, onesies vestjes, broekjes, sokjes, mutsjes en een jasje.

Little Wonder

Little Wonder is ontworpen om zo praktisch en functioneel mogelijk te zijn. Daarom hebben de broekjes en het jasje uit de collectie een relaxte fit. Er is veel aandacht besteed aan de sluitingen, zodat het kindje makkelijk aan- en uitgekleed kan worden.

Adres

Woon of kom je in Assen, dan vind je een locatie van Prénatal in het warenhuis VanderVeen. (Koopmansplein 16, 9401 EL Assen.)

Veel winkelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top