14 oktober 2014

Mijn eerste ervaringen met een outfit van Miss Etam

Geplaatst in: mode, shoppen en wishlist, samenwerking, zwanger

Miss Etam, heel vroeger kwam ik op een vrijdagavond wel eens met mijn moeder in deze winkel. Ik herinner me dat ik daar mijn eerste heupketting en een flesje parfum kocht (of kreeg?), maar meer ook niet. Toen ik door Miss Etam benaderd werd om een paar items uit te kiezen, ging er ineens een wereld voor me open. Benieuwd naar mijn aankopen en de positiekleding van Miss Etam? Lees dan snel verder!

Selfie met dikke buik

Nu ik eruitzie alsof ik een gigantische skippybal heb ingeslikt, kan ik het leven af en toe heel letterlijk omarmen. Een prestatie en natuurlijk ook een ervaring op zich en hoewel ik veel voor mezelf houd, vond ik dit moment te leuk om niet met de buitenwereld te delen. Het vrouwelijk lichaam neemt namelijk maar een paar keer in het leven dit soort vormen aan en die momenten horen natuurlijk vastgelegd te worden. Speciaal om die reden trok ik mijn gezicht in de plooi en zorgde ik ervoor dat ook de rest er naar behoren uitzag:

een outfit van Miss Etam

Make- up en telefoonhoesje van de Hema, een legging van C&A en een bloes uit de nieuwe collectie van Miss Etam.

Positief denken & leuke post

Wanneer ik dat positieve gevoel niet alleen op mijn eigen leven, maar ook op dat van anderen in mijn naaste omgeving over kan brengen, stemt me dat tevreden. Nog leuker vind ik het wanneer het grote publiek (o.a. jullie dus) dit opmerkt en dat leidt tot het ontvangen van persoonlijke berichten, e-mails en alles wat daar nog meer toe gerekend kan worden. Want post is leuk.

Toen ik een paar weken geleden door Miss Etam benaderd werd, viel dat bericht natuurlijk in de categorie ‘leuke post’ en stemde ik met de uitnodiging in. Hoewel ik de fysieke winkel niet regelmatig bij mijn winkelmomenten betrek, gaat onze geschiedenis al wel een eind terug: eind jaren 90 om precies te zijn, naar het tijdperk van de heupkettingen..

Maar goed, kleine meisjes worden groot en voor je het weet zijn het bijna moeders en doen de heupkettingen het voornamelijk goed wanneer ze in een donkere hoek van een (kleding)kast zijn opgeborgen. De opvallende sieraden heb ik daarom voor iets subtielers ingeruild, zoals goed zittende leggings en bloezen: kleding die ik niet alleen nu, maar ook na mijn zwangerschap met een gerust hart kan dragen (al zal ik die skippybal best een beetje gaan missen).

 

een outfit van Miss Etam

 

Een outfit van Miss Etam, de bestelling

Om jullie een oordeel over Miss Etam te kunnen geven, koos ik voor verschillende items uit verschillende collecties. Verrast door het grote aanbod in de webshop koos ik uiteindelijk voor een zwarte legging/tregging uit de limited edition-collectie, een ruimvallende bloes uit de reguliere collectie en een witte bloes uit de collectie met positiekleding. (Op de foto is deze inderdaad blauw, omdat ik ‘mijn’ kledingstuk niet meer terug kon vinden.)

De eerstgenoemde items zijn inmiddels mijn favoriete kledingstukken, want zodra het even kan trek ik ze samen aan. Bewijs daarvoor is onder meer in deze plog terug te vinden. Beide kledingstukken zijn voor iemand van mijn lengte (1.60) wel een beetje aan de grote kant, maar sluiten desondanks mooi aan. Omdat de legging/tregging volgens de informatie in de webshop een maat kleiner valt, koos ik voor een M en deze past inderdaad perfect. Behalve dat ik de eerdergenoemde kledingstukken graag met elkaar gecombineerd draag, kan ik ze ook eindeloos met andere items combineren. Een grof gebreide trui of lang vest doen het bijvoorbeeld ook heel goed boven de legging/tregging en ook de bloes kan boven elke (nette) broek of jeans gedragen worden. En zo kan ik nog wel een tijdje door blijven gaan.

Positiemode

De positiemode heb ik helaas nog niet goed kunnen testen, omdat ik er nog niet rond genoeg voor ben. ;) Maar wanneer het zo ver is, beloof ik een nieuwe foto van een bedekte buik! Houd tot die tijd mijn kanalen op social media maar goed in de gaten!

Miss Etam, een winkel en webshop met voor elk wat wils. Ooit waren het de beruchte heupkettingen, nu zijn het de kledingstukken voor de jonge, zelfstandige vrouw. En wanneer ik weer eens slingers besluit op te hangen, komt het met die feestoutfit ook wel goed.

Liefs Olga

Gesponsord bericht of ontvangen producten

Vorige post Volgende post

14 reacties

 • Reply Budget voor je buik 2 mei 2017 at 22:33

  […] ik destijds met Miss Etam samenwerkte kon ik twee shirts met lange mouwen uit hun zwangerschapscollectie bestellen. Mij viel maat 36 […]

 • Reply daarwaseens.nl 9 november 2015 at 19:19

  […] ik destijds met Miss Etam samenwerkte kon ik twee shirts met lange mouwen uit hun zwangerschapscollectie bestellen. Mij viel maat 36 […]

 • Reply daarwaseens.nl 3 februari 2015 at 00:24

  […] met daarin een deel van de kleding die in de bovenstaande collage staat afgebeeld. In navolging van een paar weken eerder mocht ik weer een aantal artikelen uit de webshop van Miss Etam uitkiezen, en gezien mijn eerdere, […]

 • Reply Indira 20 oktober 2014 at 21:14

  Prachtig je buik! Die leggings lijken me goddelijk zitten :o

 • Reply Jorien 15 oktober 2014 at 14:03

  Heupkettingen, hou op schei uit zeg. Je buikje is prachtig trouwens!

 • Reply annouska 15 oktober 2014 at 11:31

  Je ziet er prachtig uit!

 • Reply Madelon 15 oktober 2014 at 00:48

  Miss Etam heeft inderdaad leuke kleding. Ik slaag er ook regelmatig.

 • Reply Saar 14 oktober 2014 at 13:53

  Hele leuke items. En de heupkettingen had ik geblokt, bedankt voor de reminder ;)

  • Reply Olga 15 oktober 2014 at 02:02

   Die goede oude tijd.. ;)

 • Reply sam 14 oktober 2014 at 11:08

  Leuke kleding heb je gescoord, vind de leggings vooral heel erg leuk! Je foto.. Geweldig!!

 • Reply Nikki 14 oktober 2014 at 08:09

  Oei, heupkettingen. Heb ik ook nog gehad.. Leuke outfit, vooral de legging! Ik vind dat je heel mooi zwanger bent :)

  • Reply Olga 15 oktober 2014 at 02:01

   Dankjewel

 • Reply Miranda 14 oktober 2014 at 07:31

  Leuke kleding heb je uitgekozen. En wat is je schrijfstijl toch heerlijk.

 • Reply Petra 14 oktober 2014 at 06:51

  Leuke items heb je uitgekozen. Ik kom graag bij Miss Etam. Ze houden rekening met de vrouwelijke vormen en het is betaalbaar.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.