Disclaimer

De inhoud van deze disclaimer is op de gehele website van Daar Was Eens van toepassing. Door deze website te bezoeken ga je met deze disclaimer akkoord.

Informatie op deze website

Met uitzondering van dit artikel is alle content op dit blog door mij en alleen mij geschreven.* Ik streef ernaar om de informatie in mijn artikelen op een zo correct mogelijke wijze weer te geven, maar ben mij ervan bewust dat een fout of vergissing mogelijk is. De inhoud op dit blog kan daarom op elk moment aangepast worden. Voor de informatie op de sites waarnaar verwezen wordt, ben ik niet verantwoordelijk. Informatie in de stukken die ik schrijf en publiceer heeft op mijn eigen ervaring betrekking. Dat betekent dat ik geen expert ben en mijzelf ook niet als zodanig presenteer. Het opvolgen van (opvoedkundige) adviezen of uitproberen van recepten is  geheel op eigen risico. Kortom: het lezen van dit blog is op eigen risico. Daar Was Eens kan daarom niet voor (in)directe schade aansprakelijk gesteld worden.

Foto’s en afbeeldingen

De foto’s en andere afbeeldingen op dit blog zijn, tenzij anders aangegeven, door mij gemaakt en behoren om die reden tot mijn eigendom. Beeldmateriaal van derden wordt altijd van een zo correct mogelijke bronvermelding voorzien. Voorbeelden van rechtenvrije afbeeldingen vind je op Shutterstock of Pexels.

Het is niet toegestaan om mijn teksten en/of foto’s zonder toestemming over te nemen en/of te publiceren. Ik stel het daarom enorm op prijs als je dit van tevoren even meldt. Een link naar de betreffende pagina op dit blog is dan wel een vereiste. (Want sharing is caring, remember?) Wanneer je mijn teksten en/of beeldmateriaal (gekopieerd) op een ander blog of platform tegenkomt, wees dan zo correct op mij een e-mail te sturen. Dit kan naar [info] @ daarwaseens.nl.

Samenwerking

Alle artikelen die middels een samenwerking tot stand zijn gekomen, worden in de categorie samenwerking geplaatst. Dit geldt voor alle artikelen waar een financiële vergoeding en/of een (gratis) product voor is aangeboden. Tussen financiële vergoeding en een gratis product wordt géén uitzondering gemaakt, omdat het in beide gevallen om een sponsoring gaat. Vanaf 1 september 2019 zullen alle ‘gesponsorde’ berichten van een disclaimer worden voorzien. Dit betreft alle artikelen die ontvangen producten bevatten of als betaalde samenwerking (advertorial) tot stand zijn gekomen.

* Per 1 mei 2016 zullen er op dit blog géén door derden geschreven artikelen meer verschijnen. Het is uiteraard altijd mogelijk om mij zelf content voor jouw bedrijf/webshop/etc. te laten schrijven.

Back To Top