Achter de schermen
persoonlijk

Aan het werk (achter de schermen)

Achter de schermen

Hallo allemaal! Van mijn kant een korte, maar informatieve mededeling over dit blog. Zoals jullie het afgelopen jaar hebben gemerkt, is het hier qua updates plaatsen heel erg stil geweest. Werk, moederschap en allerlei privé-omstandigheden zorgden ervoor dat het regelmatig uitwerken van blogs op een laag pitje kwam te staan. Superjammer natuurlijk, want dit blog is en blijft natuurlijk ook gewoon een soort kindje van me.

Achter de schermen

Door het vele niet-bloggen en online actief zijn, heeft zich achter de schermen veel werk opgestapeld. Het schrijven van een goede privacyverklaring bijvoorbeeld en het updaten van oudere berichten en foto’s. Omdat e.e.a. natuurlijk wel belangrijk is in dit online wereldje, heb ik besloten om een groot deel van mijn archief (tijdelijk) offline te halen en van aanpassingen te voorzien. (De laatste blogs blijven wel gewoon leesbaar.)

Heb ik dus de afgelopen jaren met je samengewerkt en blijkt een link niet meer te werken, dan is dit dus de reden. Over een paar weken hoop ik alles in rust te hebben doorgespit en zullen oudere artikelen weer gewoon beschikbaar zijn.

Omdat ik ook nog een beetje twijfel over welke weg ik eigenlijk in wil slaan met dit blog – in februari bestond dit blog alweer tien (!!) jaar – denk ik dat groot onderhoud ook niet per se verkeerd is. Ik hoop dat jullie mij wel gewoon op social media blijven volgen en dit blog in de gaten blijven houden. @daarwaseens is the key!

Credits voor de leuke kopfoto gaan trouwens naar mijn oudste zoon. ;) Hopelijk tot snel en reageren staat altijd vrij!

Liefs Olga

4 thoughts on “Aan het werk (achter de schermen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top