interieur samenwerking

Zo breng je fleur in het interieur

fleur in het interieur

Een paar dagen geleden deelde ik mijn eerste woon-update van het jaar. Samen met I. verfde ik namelijk de muren van de eetkamer donkergrijs en tegen mijn verwachting in leverde dat een supermooi resultaat op. Ondertussen ben ik druk bezig met het uitzoeken van accessoires en meubels om deze hoek van de kamer verder aan te kleden. In dit artikel deel ik een aantal items die ik binnenkort een plek in mijn interieur hoop te geven. Kortom: zo breng je fleur in het interieur!

Zo breng je fleur in het interieur

fleur in het interieur

Hanglamp met drie spots – Leen Bakker // Fotolijst (diverse maten) – desenio.com // Vloerkleed – floorpassion.nl // Ronde eettafel (eikenhout) – Jysk // Wandlampje – Kwantum // Stoelen – Jysk

Ronde eettafel – Ronde eettafels maken een comeback en zijn alles behalve saai en ouderwets. Sinds ik een toffe ronde eetkamerset in het huis van een vriendin heb zien staan, ben ik helemaal om. Ik heb dus al een paar keer marktplaats geopend om te kijken of er niet ergens een mooie tafel in de buurt aangeboden werd, maar tot nu toe zonder resultaat. De lichte tafel in het overzicht zou hier trouwens goed staan. Het enige waar ik over twijfel is het materiaal. De tafel zou (deels) van MDF zijn gemaakt en dat spreekt me niet zo aan. Lastig dus!

Stoelen – Op zich zijn de stoelen die hier staan nog prima en hoef ik ze niet per se te vervangen. Toch blijft het leuk om alvast naar iets nieuws uit te kijken nu ik toch van een andere eettafel droom. Want stel dat de nieuwe tafel niet bij de huidige stoelen past? Dan kan ik dat probleem maar beter voor zijn, toch? ;)

Hanglamp – Ik heb al verschillende hanglampen boven de eettafel te hangen gehad, maar heb mijn favoriet nog niet gevonden. De trend van ‘open’ lampen zonder kap vind ik mooi en daarom heeft ‘ie een plek in dit overzicht gekregen. Overigens vind ik wel meer van dit type lamp mooi, dus ik blijf nog heel even zoeken.

Wandlamp – Niet nodig voor in de eethoek, maar wel in de aangrenzende woonkamer: een wandlamp. Omdat G. steeds in de staande lamp ‘klom’ heb ik besloten om ‘m na kerst niet meer beneden neer te zetten. Nu mis ik alleen wel mijn handige (extra) lichtbron in de woonkamer en is er dus vervanging nodig. Ik zoek een lamp die qua stijl past bij de toekomstige hanglamp in de eethoek, want balans is the key. 

Een vloerkleed – Het is alweer een tijd geleden dat ik een kleed in de woonkamer had liggen. Maar nu de kinderen vaak beneden spelen en ik de vloer maar wat koud vind, denk ik steeds vaker over een leuk kleed na. Ik heb online al naar heel wat kleden gekeken en inmiddels is de collectie vintage vloerkleden van Floorpassion.nl aan de beurt. De kleden met een drukke print sla ik liever over, maar die in een effen kleur zijn zeker leuk. Ik neig trouwens ook naar een rond kleed, maar ik weet aan de andere kant ook weer niet goed hoe dit te stylen. Iemand een idee?

Houten fotolijsten – Ook ik werd vorig jaar door het team van Desenio benaderd om items voor dit blog uit te kiezen. Aan mijn bestelling voegde ik een aantal eikenhouten lijsten toe en daar wil ik er nog een paar van bijbestellen. Normaal gesproken kies ik vaak voor wit, maar eikenhout past natuurlijk ook goed bij het Scandinavische en industriële sfeertje dat ik meer door wil voeren. Binnenkort trouwens meer over de items die ik uitgekozen heb.

Helaas zit ik met één kind in de lappenmand en ligt het klussen en restylen even stil. Ik hoop dat volgende week weer verandering in te kunnen brengen. Ik houd jullie op de hoogte!

Gesponsord bericht of ontvangen producten

One thought on “Zo breng je fleur in het interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top