Contact

Op dit blog verschijnen regelmatig artikelen die betrekking hebben op mijn interessegebieden lifestyle, koken, fotografie, literatuur, tweedehands en interieur. Ook schrijf ik persoonlijke updates over het moederschap en mijn leven als (ex-)student en zelfstandig ondernemer.

Voor bedrijven en webshops geldt dat ik opensta voor (betaalde) samenwerkingen. Voorstellen voor een samenwerking kunnen via info@daarwaseens.nl worden ingediend. Ik streef ernaar om e-mails binnen een week te beantwoorden. Het is tevens mogelijk om mij via Twitter te benaderen. Je kunt me daar vinden onder de naam @daarwaseens. Voor meer informatie over het aangaan van een samenwerking met Daar Was Eens verwijs ik je graag door naar de pagina over samenwerken.

Contact

Olga de Graaf // Daar Was Eens
info@daarwaseens.nl
KVK-nummer 65907744

Disclaimer

De inhoud van deze disclaimer is op de gehele website van Daar Was Eens van toepassing. Door deze website te bezoeken ga je met deze disclaimer akkoord.

Met uitzondering van dit artikel is alle content op dit blog door mij en alleen mij geschreven.* Ik streef ernaar om de informatie in mijn artikelen op een zo correct mogelijke wijze weer te geven, maar ben mij ervan bewust dat een fout of vergissing mogelijk is. De inhoud op dit blog kan daarom op elk moment aangepast worden. Voor de informatie op de sites waarnaar verwezen wordt, ben ik niet verantwoordelijk. Voor de informatie in mijn persoonlijke stukken geldt dat ze op louter eigen ervaring gebaseerd is. Dat betekent dat ik geen expert ben. Het opvolgen van (opvoedkundige) adviezen of uitproberen van recepten is  geheel op eigen risico. Daar Was Eens kan daarom niet voor (in)directe schade aansprakelijk gesteld worden.

De foto’s en andere afbeeldingen op dit blog zijn, tenzij anders aangegeven, door mij gemaakt en behoren om die reden tot mijn eigendom. Beeldmateriaal van derden wordt altijd van een zo correct mogelijke bronvermelding voorzien.

Het is niet toegestaan om mijn teksten en/of foto’s zonder toestemming over te nemen en/of te publiceren. Ik stel het daarom enorm op prijs als je dit van tevoren even meldt. Een link naar de betreffende pagina op dit blog is dan wel een vereiste. (Want sharing is caring, remember?)

Alle artikelen die middels een samenwerking tot stand zijn gekomen, worden onder de categorie #spon geplaatst. Dit geldt voor alle artikelen waar een financiële vergoeding en/of een (gratis) product voor is aangeboden. Tussen financiële vergoeding en een gratis product wordt géén uitzondering gemaakt, omdat het in beide gevallen om een sponsoring gaat.

* Per 1 mei 2016 zullen er op dit blog géén door derden geschreven artikelen meer verschijnen. Het is uiteraard altijd mogelijk om mij zelf content voor jouw bedrijf/webshop/etc. te laten schrijven.

One thought on “Contact

Comments are closed.

Back To Top