Samenwerken

Werkzaamheden

Per 1 mei 2016 staat dit blog als (onderdeel van) mijn eenmanszaak geregistreerd. Je vindt Daar Was Eens onder het KVK-nummer 65907744.

Online richt ik mij primair op het schrijven van advertorials en product-reviews en het promoten van persberichten. Ook verschijnen er persoonlijke updates op dit blog. Opdrachten zullen altijd zo geschreven worden dat ze qua schrijfstijl passen bij de niet-gesponsorde content. Offline bestaan mijn taken voor Daar Was Eens uit het corrigeren, redigeren of schrijven van teksten. Voorbeelden hiervan zijn het corrigeren van folterteksten of scripties, het redigeren van boekteksten, het schrijven van reclame en boekrecensies. Het is, gezien mijn achtergrond als docent, ook mogelijk om bijles Nederlands te verzorgen. Maar natuurlijk sta ik ook voor andere talige opdrachten, die ik hier niet als voorbeeld heb aangedragen, open.

De activiteiten van Daar Was Eens vallen onder de volgende SBI-codes:

  • SBI-code 7311
  • SBI-code 8219
  • SBI-code 85599

Samenwerken 

Toegestane voorbeelden van samenwerkingen zijn advertorials, product-reviews en winacties. Op dit blog zullen per 1 mei 2016 géén door derden geschreven artikelen meer gepubliceerd worden. Blogs die middels een vergoeding (geld of een gratis product) tot stand zijn gekomen en waarbij het duidelijk is op welk product of welke partij het artikel betrekking heeft, zijn van speciale logo’s voorzien. Dit doe ik, omdat ik altijd open naar mijn lezers toe wil zijn én mij aan de reclamecode (social media) wil houden. Ik zal om die reden altijd eerlijke product-reviews en recensies publiceren en onder eerdergenoemde artikelen een duidelijke vermelding plaatsen.

1 september 2019, disclaimer

Per 1 september kun je onder een artikel de volgende zin zien staan: ‘(*) Op dit artikel is een disclaimer van toepassing.’ Deze disclaimer heeft betrekking op alle artikelen waarin affiliatelinks, ontvangen producten of een betaalde link door samenwerking zijn opgenomen.

De logo’s

Onder enkele artikelen, gepubliceerd tot 1 september 2019, kun je onderstaande logo’s verwachten. Onder de logo’s leg ik uit waarop deze betrekking hebben.

Alle content die ik tegen betaling in opdracht van een partij schrijf, zal van bovenstaande afbeelding worden voorzien. Indien je als lezer van dit blog een (oud) artikel doorneemt waar dit mogelijk niet het geval is, stuur me dan een e-mail naar info@daarwaseens.nl zodat ik dit kan herstellen. Betaalde content die als advertorial gepubliceerd wordt, bevat altijd minstens één link naar keuze van de klant.

Gesponsord bericht of ontvangen producten

Alle content op dit blog waarin ik producten review die ik aangeboden heb gekregen, is van bovenstaande afbeelding voorzien. Alle recensies die ik schrijf over boeken die ik zelf heb aangevraagd, bevatten deze afbeelding niet. Dit is een bewuste keuze, omdat ik in die artikelen al direct verwijs naar het proces van aanvragen en ontvangen.

Online beschikbaar

Alle gesponsorde artikelen blijven zo lang Daar Was Eens bestaat online beschikbaar. Elk artikel dat op dit blog verschijnt, wordt op mijn sociale mediakanalen gedeeld. Gesponsorde artikelen die onverhoopt toch niet meer via de archieven zijn terug te vinden, worden op dat moment achter de schermen van een aanpassing voorzien. Stuur bij twijfel of ‘vermissing’ altijd een bericht naar [info] @ daarwaseens.nl. Op dit moment wordt een deel van de artikelen inderdaad aangepast. Het is goed mogelijk dat jouw betaalde content op dit moment niet online te vinden is. Ik doe altijd mijn best dit weer zo snel mogelijk ongedaan te maken. Alvast dank voor het begrip. De klant is koning!

Disclaimer

Op dit blog wordt een disclaimer gehanteerd. Voor meer informatie zie disclaimer.

Social media

Update van 1 november 2019.

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend producten, uitnodigingen en/of andere informatie naar mij toe te sturen. (Zie KVK-nummer voor de verdere gegevens.) Dit biedt echter geen garantie tot publicatie.

Contact

Voor vragen en voorstellen m.b.t. een samenwerking kan er een e-mail gestuurd worden naar [info] @ daarwaseens.nl. Ik streef ernaar om alle digitale post uiterlijk een week na ontvangst te beantwoorden. Ook kun je mij natuurlijk altijd even een bericht via Twitter of Instagram sturen, waar ik onder de naam @daarwaseens te vinden ben. Tweets worden in de regel dezelfde dag nog beantwoord.

Back To Top