Samenwerken

Per 1 mei 2016 staat dit blog als (onderdeel van) mijn eenmanszaak geregistreerd. Je vindt Daar Was Eens onder het KVK-nummer 65907744.

Online richt ik mij primair op het schrijven van advertorials, reclameteksten en product-reviews en het promoten van persberichten. Ook verschijnen er persoonlijke updates op dit blog. Offline bestaan mijn taken voor Daar Was Eens uit het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten, het aanpassen van scripties e.d., het schrijven van (boek)recensies en het geven van bijles in de Nederlandse taal. Uiteraard sta ik ook voor andere talige opdrachten open.

De activiteiten van Daar Was Eens vallen onder de volgende SBI-codes:

  • SBI-code 7311
  • SBI-code 8219
  • SBI-code 85599

Samenwerken

Toegestane voorbeelden van samenwerkingen zijn advertorials, product-reviews en winacties. Op dit blog zullen per 1 mei 2016 géén door derden geschreven artikelen meer verschijnen. Alle blogs die middels een vergoeding (geld of een gratis product) tot stand zijn gekomen, worden in de categorie #spon geplaatst. Dit doe ik, omdat ik te allen tijde eerlijk en open naar mijn lezers toe wil zijn. Om die reden zal ik ook eventuele punten van kritiek in mijn review verwerken.

Alle gesponsorde artikelen blijven zo lang Daar Was Eens bestaat online beschikbaar. Elk artikel dat op dit blog verschijnt, wordt op mijn sociale mediakanalen gedeeld.

Voor meer informatie zie disclaimer.

Sociale mediakanalen

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend producten, uitnodigingen en/of andere informatie naar mij toe te sturen. (Zie KVK-nummer voor de verdere gegevens.) Dit biedt echter geen garantie tot publicatie.

Contact

Voor vragen en voorstellen m.b.t. een samenwerking kan er een e-mail gestuurd worden naar info@daarwaseens.nl. Ik streef ernaar om alle digitale post uiterlijk een week na ontvangst te beantwoorden. Ook kun je me natuurlijk altijd even een bericht via Twitter toesturen, waar ik onder de naam @daarwaseens te vinden ben. Tweets worden in de regel dezelfde dag nog beantwoord.