interieur

Mijn huis: wonen & slapen (II)

Woonkamer

Deel twee van de hometour! Benieuwd naar een stukje van de bovenverdieping? Blader dan terug naar dit blog en neem een kijkje in de slaapkamer.

Eettafel

Eettafel

Het krukje rechts is een kringloopvondst. Hoeveel het gekost heeft, weet ik niet meer. Duur was het in ieder geval niet. (Ik spot ze tegenwoordig duurder namelijk.)

Eettafel

Nieuwe tafel, oude stoelen. Ik twijfel nog even over mijn huidige eetkamerstoelen, maar omdat het zo op het eerste gezicht nog wel aardig staat, laat ik dit voorlopig maar even zo staan. De tafel kocht ik een paar weken geleden bij Leen Bakker (merknaam Sep). Hij is misschien kleiner dan de eerdere modellen die hier hebben gestaan, maar past hier desondanks perfect. Die houten look is wel ‘mijn ding’ en qua afwerking is hij niet te grof; dat is wat ik mooi vind. Ik houd ook wel van grote en industrieel afgewerkte tafels hoor, maar voor die robuuste tafels moet je eigenlijk net iets meer leefruimte hebben. En díe heb ik even niet.. (maar ik mag zeker niet klagen).

De stoelen scoorde ik in 2013 voor Zeer Weinig bij de Maxx (een outlet store).

Het schilderij links komt uit het huis van mijn oma. Het hing daar altijd boven de bar (lees: een scheiding tussen woonkamer en keuken) waar ik als klein meisje aan at als ik bij oma op bezoek was. Toen ze kwam te overlijden, wilde ik dit schilderij graag hebben om in mijn eigen huis een plek te geven.

Lantaarn

Lantaarn, oude collectie Tuinland. De bloemen kreeg ik vorige week voor mijn verjaardag en het plantje ervoor is ook een cadeau geweest. In de fotolijsten op de voorgrond (ook een cadeau) wil ik twee quotes stoppen en in het toilet ophangen. Want ook daar mag het er stijlvol uitzien. ;)

Schoolplaat

Schoolplaat

Deze schoolplaat kreeg ik een paar jaar geleden cadeau van mijn moeder. De ene keer staat ‘ie op het schilderij van de natuur en de andere keer vind ik de educatieve plaat weer wat beter bij mijn interieur passen. Ook de tulpen kreeg ik vorige week cadeau toen ik jarig was. Ik houd zo van een bos bloemen in huis!

Boekenwand

Boekenwand, maar nu behoorlijk uitgedund.

Ranonkels

Mooie bos bloemen. :)

Heb jij een meubelstuk of item in je huis staan waar je enorm trots op bent? Enne, vergeet niet om vandaag van het stralende zonnetje te genieten!

Liefs Olga

 

One thought on “Mijn huis: wonen & slapen (II)

  1. Pingback: Dit was april '17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top