interieur

Mijn huis: wonen & slapen

Bed

De laatste tijd heeft het verander- en klusvirus mij behoorlijk in z’n greep. Met een nieuw bed, nieuwe accessoires, een nieuwe tafel, likjes verf en een nieuw behang (in de hal) begint het hier aardig op te knappen. Niet dat het er hier eerst onaardig uit zag hoor, maar na vier jaar ben je natuurlijk wel eens op je oude spullen uitgekeken. Tijd voor verandering en een frisse wind!

En omdat die frisse wind hier al een poosje door mijn huis heen waait, leek het mij de hoogste tijd om jullie. Het is vandaag mooi weer en dat betekent: heldere foto’s. Komt ‘ie hoor!

Bed

Bed

Allereerst is daar mijn nieuwe bed. Na lang wikken en wegen (lees: écht lang wikken en wegen), koos ik voor het model Cisano van Wehkamp.nl (#nospon). Het model betreft een boxspring uit een betaalbare prijsklasse. En dus precies goed genoeg voor mij. (Want met mijn lengte en gewicht zal ik vast niet al te veel ligschade aanrichten.) En mensen, wat slaapt zo’n groot bed toch lekker.

Het krukje is een verjaardagscadeau van een paar jaar geleden en komt uit de (oude) wooncollectie van de Action.

Dekbed

Dekbed

Bij Jysk scoorde ik het dekbedovertrek voor zo’n € 20-,.

Helmer ladekast

De welbekende Helmer van Ikea. Ik kocht ‘m in 2014 en gebruikte hem tot vorig jaar als commode voor I. Nu bewaar ik hier nachtkleding en verzorgingsproducten in. De knoppen op de lades zijn op dit moment bij Xenos te koop.

Ladekast

Lampjes

Deze lampjes komen uit een kerstcollectie van afgelopen jaar. De kaarsen kocht ik ooit eens bij de Action.

Koffers

De bovenkant van mijn kast met daarop mijn nieuwe boeken en koffers waarin ik oude kleding en accessoires bewaar. De grote koffer komt bij een kringloopwinkel vandaan; het kleine exemplaar komt uit een opruiming na kerst.

Qua klusjes wil ik hier de vensterbank nog een keer lakken en de muur rondom het raam van een kleurtje voorzien. En ook moet er nog steeds met beleid raamfolie van een raam gepulkt worden. Een helse klus kan ik je vertellen, want het heeft me al twee uur van mijn leven gekost om alle plakresten van het raam op de voorkant te verwijderen. Heel stiekem droom ik ook nog wel van iets nieuws voor de ramen: een fris wit gordijn tot op de grond of misschien iets in de trant van plisségordijnen, omdat ik de eeuwige kier tussen mijn huidige rolgordijnen he-le-maal beu ben.

Maar ja, zie maar eens iets budgetvriendelijks voor mijn ramen met onmogelijke maten te vinden. Dat gaat mij – gokje – vast niet lukken..

En dat was het einde van mijn tour! Vragen over items of prijzen mag je natuurlijk in een berichtje achterlaten.

Liefs Olga

Gesponsord bericht of ontvangen producten

4 thoughts on “Mijn huis: wonen & slapen

  1. Pingback: Dit was april '17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top