foto's

De Vaart in Assen (+ nieuwe enkellaarsjes van Sacha)

Enkellaarsjes van Sacha

Samen met I. en mijn vader ging ik gistermiddag op pad om o.a. foto’s voor dit blog te maken. Heel stiekem had ik eigenlijk onze lokale museumtuin als decoratie in gedachte, maar toen we langs het water liepen, vond ik dit uitzicht ook wel erg mooi.

Assen, de Vaart

Assen, de Vaart

Assen, de Vaart

Enkellaarsjes van Sacha

Enkellaarsjes van Sacha

Enkellaarsjes van Sacha

Enkellaarsjes van Sacha

Assen en De Vaart

Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik eigenlijk weinig over de geschiedenis van Assen afweet. Ja, ik volg wel een paar pagina’s op Facebook, maar de ins en outs over de stad ken ik niet. Vraag me dus niks over Bekende Drenten, want dan val ik stil.

Wél kan ik je vertellen dat in het schip op rechts al een paar jaar pannenkoeken worden geserveerd en dat je bij het eettentje ernaast fijn kunt lunchen en brunchen. En op het hoekje links (zie foto 1) kun je bij een oud bakkerijtje verse broodjes kopen. Precies het sfeertje van de huizen rondom dit water. En al zit ik hier eigenlijk nooit: ik vind de aanblik altijd wel iets hebben.

Tip: als je wilt weten waar je tijdens je bezoek aan Assen echt eens zou moeten kijken, moet je dit blog vol tips over Assen even doornemen.

Enkellaarsjes van Sacha

De reden voor deze locatie, is omdat ik mezelf wel even op die stenen blokken zag poseren. Want ja, er moesten foto’s voor dit blog geschoten worden. Een tijd geleden ontving ik van Sacha namelijk mooie enkellaarsjes en deze wilde ik per se even goed in beeld brengen. Het is immers super tof dat ik als blogger zo nu en dan producten aangeboden krijg! Het minste wat ik dan kan doen, is ervoor zorgen dat de producten goed op beeld verschijnen. En dat is volgens mij wel goed gelukt.

Update 2018

Ik heb de enkellaarsjes van Sacha nog steeds in mijn bezit. Ze verkeren nog steeds in uitstekende conditie, dus ik heb destijds een goede keuze gemaakt. De schoenen zijn namelijk van echt leer en met de juiste verzorging kunnen ze dus erg lang mee. Op de foto’s hierboven combineer ik de enkellaarsjes met panty’s en een jurk, maar ook onder een skinny jeans komen ze goed tot hun recht. (Ik heb natuurlijk wat met outfits kunnen experimenteren.) Ook in het huidige modebeeld komt de zwarte enkellaars voorbij, een tijdloos model dus en daar ben ik blij mee.

Liefs Olga

Gesponsord bericht of ontvangen producten

10 thoughts on “De Vaart in Assen (+ nieuwe enkellaarsjes van Sacha)

  1. Pingback: Mijn stijl
  2. Wat een mooie foto’s! Zo te zien Assen een mooie stad. Ik moet bekennen dat ik ook niks weet over de geschiedenis van de steden waar ik gewoond heb.

  3. M’n vader heeft gisteren op de kringloop een boek over Assen en de geschiedenis gescoord. Ook over de oude huizen en oude bewoners.

  4. Zelfde hier, denk ik, ik weet wat dingen door die FB-groepen en omdat ik wel eens wat hoor. Maar omdat ook niemand van mijn familie (behalve mijn zoon van twee en ik) hier roots hebben, houdt het qua geschiedenis wel snel op. :)

  5. Ik vind ook heel veel leuk hoor, maar merk wel dat mijn schoenen iets minder hoog en meer praktisch worden t.o.v. een paar jaar geleden. Ren en loop nu toch veel meer achter mijn kind aan en dat wil ik niet op torenhoge hakken hoeven doen.. :’)

  6. Leuke foto’s en leuke laarsjes. Ach dat je niet veel weet van Assen is toch niet erg. Ik weet alleen redelijk wat van mijn stad door de rondvaart die ik met school moest maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top