Schoenen en interieur
mode, shoppen en wishlist samenwerking

8X Schoenen die met mijn interieur matchen (must haves voor dit najaar)

Must haves voor dit najaar

De laatste tijd probeer ik meer foto’s van mezelf en het huishouden op Instagram te delen. Dat zijn namelijk ook de beelden die ik van anderen altijd erg leuk vind om te zien. Je begrijpt dat sommige kiekjes wel een beetje in scène zijn gezet, maar ik ben dan ook nog op zoek naar een stijl die het beste bij mij en dit blog past. ;)

Het perfecte plaatje

Zo lees ik in het dagelijks leven nooit een boek als ik nog in mijn nettere kleding rondloop. Ik vind spijkerbroeken namelijk geen hangkleding en loop veel liever in een huispak rond. Spijkerbroeken draag ik eigenlijk alleen als ik I. naar school breng of boodschappen moet doen. Voor de foto, waar ik het exemplaar van het Crazy Cat Lady-boek vasthoud, heb ik alles dus net iets langer aangehouden. Ter compensatie voor het perfecte plaatje, deel ik trouwens wel met liefde de met speelgoed bezaaide vloer of ontplofte boekenkast. Want eh, zo’n Instagram-perfect leven leid ik heus niet hoor..

Must haves voor dit najaar

Wat ik ook nooit, maar dan ook nooit in huis draag zijn schoenen. Ik loop namelijk veel liever op m’n sokken rond of steek mijn voeten in oude Uggs. (Team Spaanse stinksloffen hier!) Nee, schoenen vind ik echte buiten-items die het hier niet verder schoppen dan de hal waar iedereen ze uit moet trekken. ;)

Daar heb ik alles trouwens netjes in zo’n wasmand/opbergzak gestopt, want ik ben niet zo van de rondslingerende schoenen. Ik leg de meest gedragen exemplaren gewoon bovenop de stapel en hoef ’s ochtends dus nooit lang naar alles te zoeken.

Hoewel ik schoenen genoeg heb, vind ik het trouwens wel heel leuk om zo nu en dan online te window shoppen. Gewoon lekker scrollen en de mooie items in mijn winkelmandje stoppen, zonder dat ik al die euro’s in het echt hoef uit te geven. Ik waan me gewoon in een winkelstraat waar ik overal naar binnen kan gluren. Inmiddels ben ik zover dat ik kijk naar exemplaren die ín huis ook een beetje leuk staan. Schoenen met veel wit of lichtgrijs bijvoorbeeld. En daar heb ik er een paar van op een rijtje gezet, kijk je met me mee naar de must haves voor dit najaar?

Must haves voor dit najaar

€45,49 ||  €54,90 || €49,99 (Via de website van Van Haren)

Must haves voor dit najaar

59,99 || €59,99 || €54,99 (Via de website van Van Haren)

Schoenen en interieurMust haves voor dit najaar

€200,00 || €189,00 (Low Top Ghost Nubuck Yellow Sole Wit & Low Top Plain Nappa Wit via Filling Pieces // Winkelstraat)

Wist je dat..

ik heel lang gedacht heb dat ik voor het dragen van sneakers te klein was? Ik ben namelijk maar één meter zestig en dat vond ik dus altijd veel te kort. Nee, ik liep door weer en wind op schoenen met een hak. Maar ja, nu ik twee kleine jongens rond heb lopen en ik toch al veel aan het wandelen ben, ben ik ook ineens om. Lang leve de sneaker! (Die mooie pumps en laarzen bewaar ik wel voor een speciale gelegenheid.)

Volg jij mij al op Instagram?

Gesponsord bericht of ontvangen producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top