interieur

Home: 10x leuke woontrends bij Otto.nl

Woontrends bij Otto.nl

Woontrends, ik doe er gerust aan mee. Die (nep) Eames stoelen die je in elk hip interieur in een hoek ziet staan vind ik namelijk best geinig. Ook de combinatie van steigerhouten meubels en een grijze bank vind ik tof. En door trends met gekregen of tweedehands items te combineren kun je de huiskamersleur gelukkig gewoon doorbreken. Daar houd ik van! In dit blog deel ik tien leuke woontrends van Otto.nl, kijk je met me mee?

Afbeeldingen in de collage via Otto.nl.

Een kleine update

Een paar weken geleden liet ik jullie wat foto’s van mijn woonkamer zien. Ik verplaatste twee boekenkasten naar de woonkamer waardoor er een kleine boekenwand ontstond. Leuk voor iemand die van lezen houdt. Als bijkomend effect ziet niemand nu meer waar ik ooit verf van de muur gestoten heb. Hulde!

Ik geloof dat iedereen die twee mooie kasten inmiddels wel als de bekende Billy’s van onze Zweedse meubelgigant herkent. Hoewel ze prima staan te staan, lijkt een wat robuustere kast me ooit ook wel wat. Ik droomde altijd van zo’n grote landelijke kast, maar ik vind het exemplaar hierboven ook erg mooi.

Die nieuwe bank..

Iets waar ik ook maar niet over uitgepraat raak is het vinden van een nieuwe bank. Waar ik eerst riep dat het per se een nieuw exemplaar moest zijn, ben ik inmiddels ook mijn zoektocht in de kringloopwinkels gestart. Je weet namelijk maar nooit wat je daar tegen kunt komen. Hier in Assen hebben we namelijk wel eens de mazzel dat er voor weinig showroommodellen te koop aangeboden worden en dan hoor je mij natuurlijk niet klagen.

Maar goed, die zoektocht zet zich net als twee jaar geleden nog even (traag) voort. Wat ik gelukkig een stuk makkelijker vind is het vinden en kopen van nieuwe kussens. En dat komt goed uit want op mijn huidige hoezen ben ik nu wel uitgekeken. Het nadeel van online kopen vind ik alleen wel dat je nooit goed kunt beoordelen of je kussens nou echt zo puffy zijn als de foto’s doen beweren.

In ieder geval doen breisels het hier altijd goed. En omdat ik toch niet in het gezelschap van volwassen en klagende mannen verkeer, zou het oudroze kussen of dat schapenvachtje hier ook wel tot z’n recht komen. Kortom: interieurwensen te over en met een klein beetje hulp van Otto.nl kon ik deze in kaart brengen.

De schapenvacht en andere woontrends bij Otto.nl

Net als de schapenvacht (en houten of stenen huisjes) zijn ook de industriële lamp en steigerhouten meubels bijna niet meer uit het interieur weg te denken. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ik ook al heel lang naar de perfecte industriële hanglamp op zoek ben. Toevallig spotte ik deze week een stel in de kringloop, maar volgens mij ging het dit keer om decoratie in plaats van verkoop. Jammer dus. Omdat ik al zo lang op zoek ben betekent dit wel dat ik inmiddels een berging vol lampen heb liggen, oeps. De lamp rechtsboven is tot dusver mijn grote favoriet. Dat wordt nog even doorsparen en zoeken naar een handige man die ‘m tegen die tijd wel even voor me ophangt.

Speelgoedkist

Voor mijn kleine en iets minder handige man vind ik zo’n speelgoedkist wel wat. Ik breek namelijk elke keer mijn nek over de stukken plastic waar I. mee speelt. Goed, overdrijven is ook een vak, maar met een kind dat tussen Sinterklaas en kerst precies één jaar oud wordt, weet je dat ik na die tijd mijn nek over van alles kan breken dat in de woonkamer rond blijft slingeren. Want hallo cadeautjesstorm!

Kortom: ik ben nog lang niet klaar met het veranderen van mijn interieur. En dan is er niets zo fijn als online windowshoppen. Gelukkig breken ook voor mij binnenkort de feestdagen aan en kan ik weer een vol lijstje wensen bij Sinterklaas en de Kerstman inleveren.

Een | twee | drie | vier | vijf | zes | zevenacht | negen | tien

Liefs Olga

(*) Op dit artikel is een disclaimer van toepassing.

One thought on “Home: 10x leuke woontrends bij Otto.nl

  1. Ik ga vanmiddag als mijn pakketje er is ook eens neuzen in onze kringloop winkel. Ik moet nog een stoel voor mijn make up tafel. En verder is het kijken naar alle andere meubels ook leuk. Ik slaag eigenlijk best vaak voor simpele maar leuke meubels. Aan trends doe ik trouwens niet, dat gaat mij allemaal te snel hehe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top